Jun 1, 2013

Sometimes, it happens...

Greška na noktima. Priznajem, prošlo je poprilično vremena od kada mi se to desilo :). Nekima od vas će se možda i svideti, ko zna. Uglavnom, ovo ispadne kada nemate konkretnu ideju nego samo lakirate nokte. Nalakirala sam moje sa holo crvenim lakom Catherine Arley #800, i ispečatirala ih sa crnim Miyo - Black i pločicom BM - 204. Sve bi se zaustavilo tu i možda bi mi se i dopalo da sam uspela da ispečatiram nokte ravno. Ali budući da su moji nokti malo zakrivljeni, ovo je bila nemoguća misija. Umesto da sve obrišem i krenem ispočetka sa nečim novim, napravila sam french manikir sa mat crnim lakom theBalm - I Take my Coffee Matte and Black koji je izgledao manje mat nego što je ovaj Miyo - Black (koji ni nije mat uopšte). I na kraju, crvene šljokice u providnoj bazi, Aura - Soul Shade. Ne znam šta mi je sve ovo trebalo :).

Nail fail. I admit, it has been I while since that happened :). Some of you may even like it, who knows. Anyway, this is what you get when you don't have any idea, when you just paint your nails. I painted mine with holo red nail polish Catherine Arley #800, and stamped them with black nail polish Miyo - Black and plate BM - 204. I would stopped it here and maybe I would like it if I could stamp my nails straight. But, since my nails are a little bit curved, that was mission impossible. And instead I removed all of it and start over with something new, I made a french mani with matte nail polish theBalm - I Take my Coffee Matte and Black that looks less matte than Miyo - Black is (this one isn't matte at all). And in the end, red glitter in a clear base, Aura - Soul Shade. I don't know why I needed that :).


black and red french manicure with stamping
black and red french manicure with stamping 2
black and red french manicure with stamping 3
black and red french manicure with stamping 4
black and red french manicure with stamping 5

Šta vi mislite? Koliko je loše? 

What do you think? How bad is it?

10 comments:

  1. I think this is pretty cool actually!

    ReplyDelete
  2. uopće nije loše, ne sviraj :D
    boje su dobro složene pa se ništa strašno ne primjeti, znači, nema promašaja ovdje :D

    ReplyDelete
  3. nije ti to tak loše kak ti misliš. meni se sviđa!

    ReplyDelete
  4. Najgore od svega je kad napišeš da je promašaj, a većini se baš taj manikir najviše svidi (to mi se desilo milion puta)! Meni se svidja jer sa crvenom i crnom promašaja nema :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A sto je najgore, i pretpostavljala sam da ce tako biti :D

      Delete
  5. Jao imas Technokratia pecat! :) Bila sam ubedjena da si na krajeve nanela onaj Seforin toper.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verovala ili ne, morala sam da googlam sta je Technokratia i i dalje mi nije bas najjasnije :D. Koji je to Sephora toper?

      Delete
  6. Meni se svidja,posebno dcrni frenc sa sljokama :D

    ReplyDelete