Feb 27, 2011

Butterflies on S-he

Danas sam zelela da mi nokti budu jednobojni, manje-vise obicni. Naravno, to je morala da bude neka jarka boja. Tako je na mojim noktima zavrsio S-he 464 kog sam dobila jos na Dan Zaljubljenih. Iskreno receno, ne svidja mi se. Trebalo mi je 3 sloja da bi dobila nijansu koja mi se svidela. Nanosenje takodje nije lako, i uvek mi negde ispadne neravnomerno. Evo slike sa 2 sloja :

Today I wanted my nails to be one-colored, more-less ordinary. Of course, that had to be some dark color. That is how the S-he 464 found itself on my nails. I got it for Valentine Day. To be honest, I don’t like it. It took me 3 coats to get a color that I like. Also, it’s not easy to apply, and it’s always somewhere unevenly. Here’s the picture with 2 coats : 
 
IMG_0238

Naravno, nije mi se svidelo. Zato sam nanela jos jedan sloj, a zatim se opet igrala sa akrilnim bojama i cetkicom. Sta cu, nije im sudjeno da budu jednobojni.

Of course, I didn’t like it. That’s why I added one more coat, and then played again with acryl paint and brush. What can I do, they are not meant to be one-color.

IMG_0241


IMG_0242


IMG_0254


IMG_0248

Sta mislite o ovome? Jeste li probale S-he?

What do you think about it? Have you tried S-he polishes?

2 comments:

  1. super, ti si prava umjetnica :-)

    ReplyDelete
  2. hehehehe. Daleko sam od umetnice :). Jel mi verujes da u skoli nisam znala na likovnom jednu liniju da povudem :D

    ReplyDelete