Jan 26, 2012

Essence - Mystic Mermaid

Posle Hello Holo, shvatila sam da moram da kupim jos Essence-ovih Special Effect Toppera. Prvi na listi bio je Mystic Mermaid (znam da je izbacen iz prodaje, ali ja sam ga nekako nasla u prodavnici). Posto je ipak u pitanju lak za layerovanje, ja sam ga nalakirala preko belog Isabelle Dupont - 203.
U bocici mozete videti mnogo plavog i rozikastog shimmera koji se i na noktima vidi pod odredjenim uglom. Ono sto me je prijatno iznenadilo je, da je kad se osusi glatak i ujednacen. Ocekivala sam da ce biti potreban Top Coat, ali ne. Na slici je jedan sloj Essence- Mystic Mermaid preko belog laka.

After Hello Holo, I realized that I have to buy more Essence Special Effect Toppers. First on my list was Mystic Mermaid (I know it is discontinued, but somehow I found it in store). Since this is layering polish, I applied it over white Isabelle Dupont #203.
In a bottle you can see plenty of blueish and pinkish shimmer that is also visible on nails when you look at them at certain angle. I was pleasantly surprised with that it dries smooth and evenly. I expected I would need of Top Coat, but no. On picture is one coat of Essence - Mystic Mermaid over with nail polish.

IMG_0020 copy

IMG_0022 copy

IMG_0025 copy

IMG_0026 copy

Nakon celog dana nosenja, uvece sam odlucila da mu nacrtam par cvetica akrilnim bojom :).

After wearing it all day, in the evening I decided to draw few flowers with acrylic paint :)


IMG_0003 copy


IMG_0005 copy


Sta mislite o ovome? Koji je vas omiljeni Special Effect Topper?


What do you think about this? What is your favourite Special Effect Topper?

3 comments:

  1. Very Pretty!
    I tagged you in a post :-)
    http://padgettfarm.blogspot.com/2012/01/11-questions-tag.html

    ReplyDelete
  2. predobro izgleda, cvjetići su mi pun pogodak, čak mi se više sviđaju ovi žuto-crni nego plavi :-D

    ReplyDelete