Sep 21, 2013

Perfect Chrome K32

Nisam planirala da će se ovaj lak pojaviti na blogu, ali budući da nemam šta drugo da vam pokažem, ovaj će moći da posluži :). Perfect K32 je lak iz Perfect Chrome kolekcije, a ja kada vidim reč "chrome" odmah pomislim na "duochrome" i prelepe prelive boja koje sam videla na mnogim lakovima do sada (jeste li propustile da vidite nove Ultra Chrome lakove koje je I Love Nail Polish napravila? Odusevila sam se slikama!). Da se vratimo na moj Perfect...
Nije multi chrome. Lak se maže u samo dva sloja, od kojih prvi služi da vam potpuno prekrije nokat, a drugi da pokrijete nepravilnosti. Najveća mana mu je to što se posle njega vidi svaka jedna linijica koju imate na noktu i svaka greška. Pretpostavljam da će odlično služiti za pečatiranje. 

I didn't plan to show this nail polish on blog, but since I don't have anything else to share with you, this one will do :). Perfect K32 is nail polish from Perfect Chrome collection, and when I see word "chrome" I think about "duochrome"and great color shifts that I saw on many polishes (by the way, have you seen new Ultra Chrome polishes that I Love Nail Polish made? I love those pictures!). Let's get back to my Perfect...
It's not multi chrome. Polish is opaque in two coats. First one is for coverage, and second one is for covering your mistakes. Bad thing about it is that you can see all nail lines and mistakes that you made. I suppose it would be great for stamping. 

IMG_0681c
IMG_0683c
IMG_0685c
IMG_0693c

Da li vam se dopada ovaj lak? Sta mislite o metalik finishima? Sta kazete na moj novi watermark? :)

Do you like this nail polish? What do you think about metallic finishes? What do you think about my new watermark? :)

9 comments:

 1. Bugari izgleda umeju da naprave dobar lak. Hrom finiš, poput mat finiša, pokazuje sve nedostatke nokta, ali ume divno da izgleda.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Daaa :). I onda me ljudi pitaju sto svake godine idem u Bugarsku na more :D

   Delete

 2. Hi!
  I'll surely follow you
  I'll be glad if you follow me too )

  http://alenabliss.blogspot.ru/

  ReplyDelete
 3. Nisam videla nista slicno, mnogo je dobar :)

  ReplyDelete