Oct 17, 2013

Guess Who's Waiting for a Witch?

Planiram ovaj post da napišem još od ponedeljka, ali je ova nedelja bila prava ludnica. Verujem da, da dan ima 36h, ne bi uspevala da uradim sve ono što isplaniram. Ako me pratite na Facebook-u, sigurno ste već videli sliku ovog manikira. Moj prvi ovogodišnji manikir za Noć Veštica. Znam da ovaj praznik nije popularan kod nas, ali mi je to jedinstvena prilika da imam totalno mračne veštice, čudovišta i duhove na noktima a da ljudi ne smatraju da sam 100% luda. Samo 95%.
Kao i prošle godine za Noć Veštica, i ove godine je Bundle Monster organizovao nail art takmičenje, a ove godine je tema Cirque de Freak”. Za ovaj manikir bila sam inspirisana sa dve slike koje sam našla na Google-u od kojih je jedna pozivnica za maskenbal za Noć Veštica.

I’m planning to write this post since Monday, but this week was really crazy. I believe that, if day would have 36 hours, I still couldn't do everything that I plan to do. If you follow me on Facebook, you probably already seen this picture of my mani. My first Halloween nail art for this year. We don’t celebrate Halloween in Serbia, but I think about it like a unique opportunity to have totally dark witches, monsters and ghosts on nails and still not to be considered 100% crazy. Just 95%.
Like last year for Halloween, this year Bundle Monster also have a nail art contest, and theme is “Cirque de Freak”. For this mani I was inspired by two pictures that I found on Google and one of them was Halloween Costume Party invitation.

bundle monster2which castle and monsterwhich castle 5which castle 4which castle 3which castlewhich castle 2

Znam da je takmičenje Bundle Monster-a, kao i svaki put, ustvari takmičenje u popularnosti tako da ovog puta nemam nikakva očekivanja. Ako se vama ipak dopada moj nail art i želite da glasate za mene, to možete uraditi tako što kliknete OVDE. Može da se glasa jednom dnevno.
Da li vam se dopada ova veštica i čudovište koje je čeka u zamku? Da li slavite Noć Veštica? Ako da, šta planirate ove godine?

I know that Bundle Monster contest is, like always, just a popularity contest so this time I don’t have any expectations. If you like my nail art and you really want to vote for me, you can do it by clicking HERE. You can vote once per day.
Do you like this witch and monster that is waiting for her in a castle? Do you celebrate Halloween? If yes, what are your plans this year?

13 comments:

  1. Svaka cast, super odradjeno. ;)

    ReplyDelete
  2. Ne dopada mi se šta si uradila na palcu jer mi se ne uklapa sa ostatkom, ali nail art na ostalim noktima mi se veoma dopada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Htela sam da bude u skladu sa temom, a posto vestice ne svrstavam u Freak :D nasla sam slicicu jednog jako strasnog kovrdzavog cudovista :D. A znam da je ruzan, ali sam imala problema sa mixovanjem boja, nisu ispale tako kao sto su na slicici i jednostavno se nisu utopile :(.

      Delete
  3. SLazem se sa Vedranom. Jako je lepo, ali mi palac nepotrebno odskace iz cele price :) Svaka ti cast! Ovo je predivno, kao slika :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :). Palac je splet nesrecnih okolnosti :D

      Delete
  4. Odlično je. Sem glasovala zate. :)

    ReplyDelete
  5. Glasala sam za tebe. Jako mi se svidja manikir, deluje kao neka prava slika, a ne nail art. :D

    ReplyDelete
  6. ja oduševljena manikurom <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je :). Jeste da retko sad imam vremena, ali kada ga nadjem, umem da se potrudim ;)

      Delete
  7. Odmah sam otisla da glasam. ;) Super je!

    ReplyDelete