Oct 27, 2013

Matching Manicure : Halloween Castle and Backyard

Matching Manicures nedelja me je podsetila da je Noć Veštica veoma blizu, tako da sam odlučila da vam u narednih nekoliko dana dam ideje kakve nokte možete imate te noći. Veoma mi je žao što se ovaj praznik ne slavi kod nas, pogotovo zato što mi se jako dopada ideja maskiranja. Srećom, ove godine Noć Veštica ću provesti u Transilvaniji, i iskreno se nadam da ću napokon doživeti taj duh Noći Veštica. 
Za moj manikir danas, odlučila sam se za klasiku kada je u pitanju Noć Veštica : bundeve, paukovu mrežu i pauka, slepe miševe, i jedan užasan dvorac. Korstila sam moj omiljeni lak za ovaj praznik, Essence - Bad Girl, Miyo - Black i BM-222 za pečate bundeva, akrilne boje i crnu akvarel bojicu. 

Matching Manicures Sunday reminded me that Halloween is really close, so I decided to give you, in the next couple of days few ideas for your perfect Halloween nail art that you can wear that night. We don't celebrate this holiday here in Serbia, but I really like whole idea about Halloween and especially masking in costumes. Luckily, this year for Halloween I will be in Transylvania, and I hope that I will finally experience true spirit of Halloween. 
For my manicure today, I decided to go with all things that are related for Halloween : pumpkins, spider web and spider, bats, and one horrible castle. I used my favourite polish that I always use for this holiday, Essence - Bad Girl, Miyo - Black and BM-222 for stamping pumpkins, acrylic paints and black aquarelle paint.

halloween castle and pumpkins 6halloween castle and pumpkins 5halloween castle and pumpkins 4halloween castle and pumpkins 3halloween castle and pumpkins 2halloween castle and pumpkins 2

Da li vi slavite Noć Veštica? Koji vas lak za nokte podseća na ovaj praznik? Ne zaboravite da pogledate i šta su druge devojke napravile danas : 

Do you celebrate Halloween? What nail polish reminds you on this holiday? Don't forget to check what other girls did today :


21 comments:

  1. Pregenijalno izgleda! Moram si nabaviti plocice sa "blagdanskim" motivima, srce mi pati dok vidim kako ima lijepih za stampanje :D

    I daj da te pitam, kako ubaciti inlinkz u post? morala bi staviti svoj novi ili mogu i ovaj tvoj postojeci? :D malo mi je to jos novo, iako sam se registrirala i pogledala njihove videe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :). Sto se tice inlinkz, mozes na postojeci :). U tome i jeste fora, da svi budemo na jedan, a svima se vidi na blogovima :). Posto si na bloggeru, kada ides na ono da izmenis post, samo u html dodas ovaj kod na kraju i snimis. Ako ti treba pomoc, dodaj me slobodno na fejsu pa mogu da ti pomognem dok to i radis :)

      Delete
    2. hm, buni me sto uopce nemam opcije na svom avataru, dakle mogu samo obrisati postojeci unos i to je to :/ javiti cu ti se na fejs jer sam ocito plavusa haha vec pola sata se gubim po inliknzu, pokusavam naci rijesenje ali mi stvarno ne ide :D

      Delete
    3. joj uspjela sam, bas sam se osjecala kao zadnja budala, ali sam se i dobro nasmijala sama sebi :D cijeli dan lutam po inlinkzu i uopce nisam skuzila da je link na grupi na fejsu jooooj :D nema veze bitno da sam nasla

      Delete
    4. Sad sam proverila. Vidim da si uspela :)

      Delete
  2. Wow draga,svaka cast,rasturila si *.*

    ReplyDelete
  3. manikir ti je ooooodličan!!! :)
    ja sam nešto pokušala sa ovim inlinkz, ali nisam sigurna jesam li uspela dobro... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaa :). Sad sam proverila i kod tebe, dobro si napravila :).

      Delete
  4. Osnovna boja je predivna, a i dezen je kao sa neke slike. Bas mi se svidja. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :). Taj narandzasti lak skoro uopste ne koristim osim za ovaj praznik, a imam čak i bočicu viška ako ovaj potrošim :)

      Delete
  5. Preslatko! Kao nalepnice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :). Volim kad uspem da nacrtam tako da ljudi misle da su nalepnice... sto je cesto :D

      Delete
  6. Fantastično je! :D Zamak i ova jedna polovina bundeve na srednjem noktu su me oduševili.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :))). Sto je najsmesnije, bundeva je slucajno samo na pola nokta, skliznuo mi pecat :D

      Delete
  7. Fantasticno, sad definitivno zelim plocice sa sarama. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bundle Monster je izbacio ove godine jos dva seta plocica. Suzdrzavala sam se, ali mislim da cu oba da kupim :D

      Delete
  8. Waaaaaaaa odlična strašna manikura! I zavidim na Transilvaniji, pazi se stričeka Drakule :D

    ReplyDelete
  9. kako je meni ovo promaklo??? savršeno!!! ♥

    čuvaj se Drakule :)))

    ReplyDelete