Jan 25, 2012

Random Swatches

Posto vidim da sam vas zainteresovala sa najjeftinijim lakom za nokte koji postoji (a da ja znam), odlucila sam da vam danas pokazem i preostala dva koja sam kupila. 
Farmasi #31 je boje trule visnje sa sitnim srebrnkastim shimmerom. Ima malo jaci miris, ali ne toliko jak da ga ne mozete podneti. Na slici je jedan (da,jedan!!!) sloj. 

Since I see I interested you with cheapest nail polish ever (as far as I know), I decided to show you today other two that I bought. 
Farmasi #31 is maroon colored nail polish with tiny silverish shimmer. It has a little bit stronger smell, but it's not that strong so you can't handle it. On picture is one (yes,one!!!) coat.

IMG_0002 copy

Zeleni, Farmas #88, mi se uopste ne svidja. Ocekivala sam nesto spektakularno, a dobila sam obican sedefasti lak na kom se vidi svaki potez cetkice koji napravim. Na slici su dva sloja.

Green, Farmasi #88, I don't really like at all. I expected something spectacular and I god regular frost nail polish on which you can see every move of a brush that I made. On picture there is two coats. 

IMG_0005 copy

Treci nije Farmasi, ali ipak pripada grupi lakova koje sam kupila u zadnjih nedelju dana. Essence - Coconut Kiss nije u prodaji vise (ali ja sam ga nasla, ne pitajte kako, ne znam ni ja sama), i privukao me je jos dok je stajao na polici u prodavnici. Pod onim neonskim svetlima, ucinilo mi se da ima duochrome efekat, i da se presijava na pink. Ne presijava se. U pitanju je jos jedan sedefasti lak klasicne bele boje, koji se lakira u 3 sloja.


Third one is not Farmasi, but it still belong to the group of polishes that I bought last week. Essence - Coconut Kiss is not in sale anymore (but I found it, don't ask me how, I really don't know), and it attracted me from shelves in store. Under those neon lights, it seems to me that it have duochrome effect, and that other shade is pink. It doesn't. It is another nail polish with frost finish classic white color, that is opaque in 3 coats.

IMG_0009 copy

Sta mislite o mojim Farmasi lakovima? Jeste li probale Coconut Kiss? Jel volite da nosite sedefaste lakove?

What do you think about Farmasi nail polsihes? Have you tried Coconut Kiss? Do you like to wear nail polishes with frost finish?

2 comments:

  1. A i meni se cini da ovaj kokosasti baca na roze :)Lep mi ovaj zeleni ali ako kazes da ne valja..

    ReplyDelete
  2. prvi mi je super, zeleni mi je nekako previše neodređen, a ovaj essence baca na rozo, ne znam kako ti to ne vidiš... a možda je efekt vidljiv samo na fotkama ?

    ReplyDelete