Jul 14, 2012

Moonlight Express & White Sugar Wool

Opet me nije bilo par dana. Odlucila sam da se posvetim jednom malom (velikom) projektu, vezanom za lakove za nokte. Uostalom, videcete i same za par dana kada zavrsim. Ruke i nokti su mi bili od farbe, lepka i previse suvi, tako da sam preskocila lakiranje na par dana. 
Danas sam nalakirala Catrice - Moonlight Express. Lak iz Out of Space kolekcije, za koji i dalje ne mogu da se odlucim da li je jako tamno plav, ili crn, sa srebrnim i plavkastim shimmerom. Prekriva potpuno u dva sloja... 

I wasn't here last couple of days. I decided to dedicate myself to one small (big) project, about nail polishes. Anyway, you will see it in a few days. My hands and nails were covered with paint, glue and too dry, so I skipped polishing for a few days. 
Today I polished my nails with Catrice - Moonlight Express. This polish is from Out of Space collection, and I sill can't decide is it really dark blue, or maybe black, wish silver and blue shimmer. It's opaque in two coats...

IMG_0003 copy
IMG_0007 copy
IMG_0024 copy

Postoji mnogo razlicitih naziva za ovu tehniku koju sam pokusala, ali meni je najprikladnije "secerna vuna". Podseca me na nju. Prvo sam isprobala na srednjem prstu, i posto sam imala neke obaveze, odlucila sam da ostatak ostavim za kasnije. Namazala sam top coat i sve se razmazalo (iako je beli lak bio potpuno suv). Drugi pokusaj je bio bolji, i cak i bez top coat-a, ne skida se tako lako :).

There are many different names for this technique that I tried today, but the best for me is "sugar wool". It reminds me on it. First I tried it on middle finger, and because I had other things to do, I decided to leave rest of it for later. I applied top coat, and everything was messed up (even that white nail polish was completely dried). Second attempt was better, and even without top coat, it doesn't come off easy. 

IMG_0014 copy
IMG_0018 copy

Sta mislite? Da li ste probale ovako nesto? Mislim da cu sutra pokusati malo veseliju varijantu :).

What do you think? Have you tried something like this? I think I will try to make it more cheerful tomorrow :)

3 comments:

  1. Lak je prelep kao i manikir. :] Ja sam se juce igrala sa tom tehnikom i ispalo je extra. :3

    ReplyDelete
  2. Looks great! :) Such a sparkly polish! :)

    ReplyDelete
  3. super lak, i ovo mi dobro izgleda :-D
    probala, ali se zaprljala do neba :-p

    ReplyDelete