Aug 8, 2013

FlorMar WetLook & MUA Constellation

Flormar Wetlook je nova letnja kolekcija Flormar lakova koja sadrži 10 boja. Ovih lakova mislim da još uvek nema  kod nas, ali ih možete pronaći u komšijskim zemljama. Prvo što sam primetila je inovativna bočica čija me je tekstura sa čepa oduševila.

Flormar Wetlook is a new Summer collection that Flormar made and it contains 10 polishes. I believe that we still don't have it in Serbia but I bought it in Bulgaria. First thing I noticed is innovative bottle with texture that I love. 

Flormar Wetlook WL04 bottle

Veoma mi je bilo drago da vidim da je Flormar poboljšao svoju četkicu, koja je sada šira, gušća i omogućava lakše nanošenje. Lak WL04 je dovoljno namazati u samo dva tanka sloja. 

I was glad to see that Flormar improved its brush, which is now wider, thicker and makes applying easier. Nail polish WL04 needs just two thin coats to be opaque. 

Flormar Wetlook WL04
Flormar Wetlook WL04 2
Flormar Wetlook WL04 3

Takođe, iskoristila sam ovu priliku da probam MUA Constellation - Gemini. U pitanju su sitni okrugli cirkončići, kao oni što se koriste za Caviar manikir. Posebno mi se dopada pakovanje, koje omogućava da sipate kuglice na nokat bez problema, i uz veoma mali broj prosutih cirkončića.

Also, I used this opportunity to try out MUA Constellation - Gemini. It's a tiny round beads, like those which are used for Caviar manicure. I especially like a bottle that easier a process of placing beads on nails, and also I noticed that I had way less spilled beads than before. 

MUA Gemini MUA Gemini on nails MUA Gemini on nails 2

Da li vam se dopada lak iz nove Flormar kolekcije? Planirate li neki da kupite? Šta mislite o ovim MUA cirkončićima?

Do you like this polish from new Flormar collection? Do you plan to buy any? What do you think about these MUA beads? 

3 comments:

  1. Bozanstvene boje tih perlica. :] Odlicno su se uklopile sa lakom, jako zenstveno!

    ReplyDelete
  2. Perlice su mi genijalne, ali meni stalno otpadaju. -.-

    ReplyDelete