Sep 7, 2013

Neon Lines

Zamislite situaciju kada neko ko je navikao svaki dan da lakira nokte, ima iskrzani lak na noktima skoro dve nedelje. Ne znam za vas, ali meni je strašno. Polako se navikavam na posao i mislim da sam uspela nekako da organizujem svoje vreme, pa sam postavila za početak sebi cilj : minimum 3 posta nedeljno. Nadam se da ću uspeti u tome, a i da ćete vi biti tu da me podržite :). 
Mislila sam da je crtanje nešto kao vožnja bicikla, kada jednom znaš to da uradiš, znaćeš uvek. Ali očigledno sam se previše opustila pa čak iako sam odlučila da prekinem sa nelakiranjem noktiju uz linijice koje su lagane za crtanje, nije mi bilo lako. Koristila sam theBalm - Pink or Swim kao podlogu, a Flormar N002, Flormar N014 i Rapsodi 194 za linijice. 

Imagine the situation when someone who is used to polish nails every day, have chipped nail polish on nails that is almost two weeks old. I don't know about you, but for me that is scary. I'm finally getting used to work, and I think I succeed in organizing my time, so I set a goal : minimum 3 posts per week. I hope I will manage to do that, and that you will be here to support me :). 
I thought that drawing is something like riding a bike, when you learn to do it once, you will know it forever. But obviously I was too relaxed and although I decided to stop with not polishing my nails with lines that are easy to draw, it wasn't easy. I used theBalm - Pink or Swim as base color, and Flormar N002, Flormar N014 and Rapsodi 194 for lines. 

IMG_0574c
IMG_0575c
IMG_0576c
IMG_0579c
IMG_0582c

Da li vam se dopada? U planu mi je prvo bilo da ovo bude neki Aztec manikir, ali sam morala da se zaustavim ovde :). 

Do you like it? First plan was to make something like Aztec manicure, but I had to stop here :).

6 comments:

  1. znam kako je to. ja otkako radim jedva nadem vremena za isprobavanje proizvoda dok o malo sminke mogu samo sanjat,jer se budim jako rano a iako vise nije tako vruče kao prije,sve se topi tako da je sminkanje uzaludno

    ReplyDelete
  2. jep, lako se iziđe iz rutine... barem vikendom si priušti pošteno lakiranje a nama fotke novih manikura ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A znas kako, jedva cekam da dodje vikend, onda spavam do podne, pa treba spremati kucu, pa obici rodbinu, i onda opet nista :(. Pokusavam da se organizujem nekako, ali ne ide.

      Delete
  3. This is so bright and fun!!! :D <3

    ReplyDelete