Jan 26, 2014

Matching Maniure - Snowflakes

Iako smo se za temu Pahuljice dogovorile još pre mesec dana, početkom ove nedelje sam pomislila da bi možda trebalo da predložim da je ipak pomerimo za sledeći mesec. Srećom, sneg me je preduhitrio, a i bilo je vreme, dosta mi je proleća u sred zime. 
Znam da sam imala i previše vremena da smislim šta da nacrtam, ali u poslednje vreme nemam nešto inspiracije. Zbog toga sam ipak išla prečicom - pečatiranjem. A ako sad ne isprobam ove Bundle Monster pločice, moraću da čekam sledeću godinu. Nalakirala sam prvo Flormar #431, inače jedan od mojih favorita za snežne manikire, i preko njega ispečatirala pahuljice sa pločice BM-H02.

Although we agreed to make Snowflakes a month ago, in the beginning of this week I thought that I should maybe suggest girls that we move it to next month. Luckily, snow started to fall few days ago, and it was about time, I'm sick of Spring in the middle of Winter.
I know I had a lot of time to think about what to draw, but I don't really have inspiration lately. That is why I took shortcut - stamping. And if I don't try these Bundle Monster plates now, I would have to wait whole year. I polished my nails with Flormar #431, by the way - it is one of my favourites to use on snow manicures, and over it, I stamped snowflakes from plate BM-H02.

matching manicure - snowflakesmatching manicure - snowflakes 2matching manicure - snowflakes 3matching manicure - snowflakes 4matching manicure - snowflakes 5matching manicure - snowflakes 6

Imam jednu molbu. Za 10 dana slavimo blogorodjendan, i ako možete, pokušajte da odgovorite na dva pitanja iz upitnika koji se nalazi u sidebar-u. Mnogo će mi pomoći.
Takođe, ne zaboravite da vidite i pahuljice koje su devojke napravile na linkovima ispod :).

I have to ask you something. In 10 days, we are celebrating Blogoversary, and if you can, try to answer on those two questions that are in the sidebar. It will mean a lot to me.
Also, don't forget to check out snowflakes that girls made :).

6 comments:

 1. Evo te ;)
  Prekrasna ti je manikura,i lak i uzorak *.*!
  Ja sam isto pecatirala,jer nema sanse da nacrtam pahulju,pa ni da mi zivot ovisi o tome :D

  ReplyDelete
 2. lak je predobar, i da znaš da meni uopće ne smeta što si pečatirala pahuljice - predivne su :D

  ReplyDelete
 3. Prelep ti je manikir, a o lepoti tog Flormara ne želim previše komentarisati, najbolja podloga koju si mogla da odabereš!

  ReplyDelete
 4. Mnogo je dobar motiv. Te BM pločice me sve više privlače, posebno pošto su mi nedostupne.

  ReplyDelete
 5. Apsolutni favorit ove nedjelje! Nokti, dizajn boje! Sve mi je predivno.

  ReplyDelete