Mar 7, 2011

Colorful mosaic

Cao devojke! Prvo, zelela bih da se izvinim sto me nije bilo. Uhvatila me je gadna prehlada, tako da sam proslu nedelju provela u krevetu. Nisam bila raspolozena ni za sta, pa ni za crtanje noktiju. Danas mi je malo bolje, tako da sam crtala, i osecala se odlicno. Verujte mi, raditi nesto za svoju dusu je najbolji lek za sve bolesti. I evo sta sam uradila.

Hi girls! First, I want to apologize for not being here. I caught a bad cold, so I spent most of the last week in bed. I wasn’t in the mood for anything, not even for nail art. Today I felt a little bit better, so I draw, and I felt awesome. Believe me, doing something for your soul is the best cure for every illness. And here is what I did.

IMG_0291


IMG_0297


IMG_0302


IMG_0307

Koristila sam samo akrilne boje : svetlo plavu, svetlo zelenu, crvenu, zutu i crnu. U mojoj glavi je izgledalo mnogo lepse, ali sam zadovoljna i ovim. Sta vi mislite o ovim malim mozaicima?

I used acryl paints only : light blue, light green, red, yellow and black. It looks a lot better in my head, but I’m satisfied with this too. What do you think about this little mosaics?

6 comments:

  1. Predivno :)

    Skidam ti kapu na trudu i strpljenju :)

    ReplyDelete
  2. E a bas sam te htjela pitat sta je bilo, sto si se ulijenila :P Drago mi je da si bolje ;)

    Sto se tice noktica.. sta da ti kazem, malo je reci da sam odusevljena.. Prelijepo, na prvi pogled me podsjetilo na onaj prozor iz Peta, ne znam jel se sjecas: http://officialpetsociety.files.wordpress.com/2009/04/tree-stained-glass-panel.png?w=160&h=160&h=160

    i tako te prozore, stained glass, kako se vec zovu :)
    Al je ljepse od prozora :D
    Uglavnom, sve pohvale jos jednom i samo nastavi :*

    ReplyDelete
  3. E,svaka čast na živcima!!!Predivno je :)

    ReplyDelete
  4. @Nina hvala puno :). Nije trebalo mnogo zivaca :D

    @Amra uopste se nisam ni setila tog prozora dok nisi rekla :D. Mogla bi pregledati databazu peta, sigurno ima jos dobrih ideja za noktice :D. Drago mi je da ti se svidja :*

    ReplyDelete