Mar 14, 2011

Night sky…

Posto je prosle nedelje bio 8 mart, otisla sam u soping. Kupila sam mnogo Essence Color&Go. Sta da radim, bili su na snizenju. Svi mi se svidjaju, ali sam prvo zelela da isprobam Just Rock It. To je prelepa tamno plava. Podsecala me je na nocno nebo, kada mozete videti milion zvezda i mesec. Tako da sam nakon nanosenja Just Rock It-a, nacrtala zute zvezdice i spavajuci mesec, i mogu vam reci – svidja mi se kako idu zajedno.

So, because the last week was 8. march, I went to shopping. I bought lot of Essence Color&Go. What can I do, they were on sale. I like them all, but I wanted  to first try out Just Rock It. It is wonderful dark blue. It reminds me on night sky, when you can see million stars and the moon. So after applying Just Rock It, I draw stars and sleeping moon, and I can say – I like it how it goes together.


IMG_0001


IMG_0002


IMG_0004


IMG_0005

Mogu reci da su Essence Color&Go lakovi, za sada, najbolji koje sam probala. Kada treba da se namaze samo jedan sloj – to znaci mnogo. Kako se vama svidjaju? Ima li jos nekih lakova koji su toliko pigmentisani a da im cena nije nerealna?

I can say that Essence Color&Go polishes are, for now, the best that I tried. When you want to apply only one layer – it means a lot. How do you like them? Is there any more polishes that  have so much pigmentation and with normal price?

8 comments:

  1. krasna kombinacija :-)
    ja još čekam da essence dođe na sniženje :-)
    inaće imaju ok lakove, kvaliteta je sasvim pristojna, meni ni china glaze ne traje duže na noktima :-)

    ReplyDelete
  2. super kombinacija! predivno nacrtano!

    i ja ko NC čekam sniženje!

    ReplyDelete
  3. Maybe i Nail Crazy hvala. Kod nas je snizena cena ista kao i kod vas normalna, ali mi i to znaci. Pokupovala sam sve boje koje su imali (sto mi znacilo oko 15 samo). A China Glaze kad sam videla cenu, odustala odmah :)

    ReplyDelete
  4. Baš su slatki :) Kod nas su sniženi na 9,99 kn,i nigdje ne mogu naći ljubičasti rock it,baby,a taj mi je najljepši...Ja zasada koristim samo essence i s-he,i tu i tamo koji kineski,jer ovima drugima su cijene paprene!

    ReplyDelete
  5. Ovo je već umjetnost, svaka čast ja to ne bi nikako uspjela izvest :D

    ReplyDelete
  6. Slatko :)

    Draga moja ti rasturaš s tim akrilnim bojama.

    ReplyDelete
  7. Krasno, res izgleda kot pravo nočno nebo. ;)

    Meni so poleg Essencovih zelo všeč še Catrice laki. Pri nas stanejo 2,49 €, kar je za 1 € dražje od Color&Go. Pri pazljivem nanosu so tudi ti laki prekrivni po enem sloju.

    Pri nas v Műllerjih že prodajajo nove Essence stvari. Upam, da kmalu pridejo tudi k vam. ;)

    ReplyDelete
  8. @Nina koji je to Rock It, Baby? Ne mogu ni na sajtu da ga pronadjem. Kod nas ima samo nekih 15-20 boja, ostale ce verovatno stici kad budem imala 100 godina :D

    @Djindje Hvala :). Ma uspela bi, samo probaj :)

    @Lalice Pocela sam da ne mogu da zamislim nokte bez njih :). Vec sam ih do pola istrosila :P

    @Taya Hvala :). Kod nas nema Catrice, tako da su mi ovi odlicni. A nove Essence stvari kasne jako u odnosu na Hrvatsku (od 6 meseci do godinu dana) :(

    ReplyDelete