Jul 1, 2012

Accessorize - Pink Spice & Essence - Right,Girl

Crvena nije na listi mojih omiljenih boja. Ali u neku ruku, kolekcionar sam, pa ovom laku nisam mogla da odolim iz dva razloga. Bio je na snizenju, a i povlacili su ga iz prodaje. Posto sam znala da nece biti nacina da ga kupim kasnije ako se predomislim, pomislila sam da je bolje spreciti nego leciti. Essence - Right, Girl je rubin crveni lak, sa glossy finishom, koji se predivno presijava na suncu. Podseca me na Bozic i mislim da ce to biti pravo vreme da ga upotrebim :). Sasvim je dobro pigmentisan, te su dva sloja bila sasvim dovoljna.

Red is not on a list of my favorite colors. But in other hand, I'm collector, so I couldn't resist to this polish because of two reasons. It was on sale, and they were discontinuing it. Since I knew that there will be no way to buy it later if I change my mind, I thought that it's better be safe then sorry. Essence - Right, Girl is a glossy ruby red nail polish, that beautifully shines on sun. It reminds me on Christmas and I think that will be the right time to use it. It have really good pigmentation, so two coats were enough.

BenQ Corporation

Accessorize - Pink Spice sam osvojila na giveaway-u pre par meseci, i nisam ga koristila iz istog razloga kao i prethodni lak. Plus, naziv me je zbunjivao. Zasto "Pink" Spice kada je crven? Imala sam osecaj da je dosta redak, pa sam pomislila da ce biti dobar dodatak nekom drugom laku. Nije redak, ali je vec bilo kasno da se predomislim. Tako da sam nalakirala samo jedan tanak sloj i shvatila zasto pink. U pitanju je divan duochrome lak, koji se presijava od pink do crvene, a u nekim momentima cak i narandzaste i zlatne. Odusevljena sam :).

I won Accessorize - Pink Spice on a giveaway few months ago, but I haven't used it before for the same reason as previous nail polish. Plus, I was confused about name. Why "Pink" Spice when it's red? I had a feeling it's pretty sheer, so I thought it would be nice layer over some other polish. It's not sheer, but it was already late to change my mind. So I applied only one thin coat and realized why pink. It's a gorgeous duochrome, that changes from pink to red, and in some moments even orange and gold. I love it :).

BenQ Corporation
BenQ Corporation
BenQ Corporation
BenQ Corporation

Sta mislite? Da li imate neki od ovih lakova? Koje duochrome lakove mislite da svako mora imati u kolekciji?

What do you think? Do you have any of these polishes? Which duochrome nail polishes do you think that everyone should have in their collection?

4 comments:

  1. Ovaj crveni sam imala u nekoj kineskoj varijanti, potrosla ga i nikad ga vise nisam nasla. Hvala za obavestenje..kako ovde kasne kolekcije, nece mi biti problem da ga nadjem :)
    Ti s' crvenim, ko ja s' roze..imam ceo jedan i to neki nezno lososasti :))

    ReplyDelete
  2. Ni ja ne volim crvene lakove. :3 Ali ovaj Essence je nekako drugaciji. :D

    ReplyDelete
  3. pink spice je bomba *.*

    ReplyDelete
  4. Pink Spice looks lovely on you!

    ReplyDelete