May 20, 2013

Do you need a Fairy Godmother?

Svakom od nas dođe nekada onaj momenat kada nam je stvarno potrebna Dobra Vila. Možda da ispuni neku našu želju, da nam pomogne, ili samo da bude tu za svaki slučaj. Razmišljajući o Dobrim Vilama (i o tome zašto moja nikako da se pojavi :D) setila sam se tri Dobre Vile iz crtanog filma Uspavana Lepotica. Davno beše, još dok sam išla u vrtić, sećam se maskenbala na kom smo moje dve drugarice i ja bile maskirane u ove tri Dobre Vile. Ah, lepa vremena :).
A prva asocijacija na ove Dobre Vile u crtanom filmu, definitivno je ona scena kada prave tortu i haljinu za Auroru. Torta koja konstantno pada naterala ih je da na kraju podmetnu metlu ispod nje. Ipak, na kraju je ipak magija bila ta koja je sredila stvar :). 
Koristila sam : China Glaze - Turned Up Turquoise i akrilne boje. 

Every once in a while, we all need really need Fairy Godmother. Maybe to fulfill a wish, to help us, or to be here just in case. Thinking about Fairy Godmothers (and about why mine haven't showed up yet :D) I remembered three Fairy Godmothers from cartoon movie "Sleeping Beauty". It was a long time ago, while I was in kindergarten and there was a costume party. My two friends and I went there dressed up like these three Fairy Godmothers. Ah, lovely times :). 
And my favorite scene from this cartoon movie that includes Fairy Godmothers is the one when they make cake and dress for Aurora. Cake that keep falling down made them put a broom under it. Anyway, in the end, magic fixed everything :).
I used : China Glaze - Turned Up Turquoise and acrylic paints. 


fairy godmothers
fairy godmothers 2
fairy godmothers 3
fairy godmothers 4

Šta bi poželele od vaše Dobre Vile kada bi se u ovom momentu stvorila kraj vas?

What would be your wish that you would ask for from your Fairy Godmother if she would show up right know?

4 comments:

  1. svaka čast :D
    eh, puno toga bih ja imala za reći da mi je jedna dobra vila... ali prvo bih je pitala di je bila do sad ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da je to ono sto bi je bilo ko od nas prvo pitao :D. Mozda su zajedno se napile u nekoj kafani pa zato ih nema :D

      Delete
  2. Lijepa priča. I nail art je sladak. Posebno mi se sviđa torta s metlom. :)

    ReplyDelete
  3. Heheh kako je ovo slatko...Odmah me potsetilo na Uspavanu lepoticu...Morala bih opet da odgledam crtani <3
    Pozelela bih da poklone svu sminku sa WL :D

    ReplyDelete