May 15, 2013

Net Nails

Pre nekih mesec dana, kupila sam ovu mrežicu za nokte, i verujte mi, jedini razlog zašto je nisam do sada stavila je što nisam znala kako to da uradim. Danas sam odlučila da probam da eksperimentišem, i krenem najjednostavnijim putem. Lak u boji, providan lak i stavljanje mrežice. I uspelo je. Mrežica se lako zalepila, nije bila rastegljiva tako da nisam imala nikakvih problema. A onda je došlo seckanje. Sa seckanjem viškova sam se malo pomučila, jer je to zahtevalo preciznost koja mi ovih dana ne ide baš od ruke. Uspelo je, mada tek sam mi je palo na pamet da sam možda trebala da iskoristim drugu boju kao podlogu. Lak na noktima ispod mrežice je Essence - Dress to Party. 

About a month ago, I bought this net for nails, and believe me, the only reason why I haven't used it until now is because I didn't know how to do it. Today I decided to try with experiment, and go with the simplest way. Colored nail polish, clear nail polish, and applying net. And it worked. Net was easy to stick, it wasn't stretchy at all so I didn't have any problems. And then come cutting. With cutting of excess of the net I had some troubles, because it demanded accuracy with which I'm not really good these days. It turned out good, although I keep thinking about how I could maybe use another color as base. Nail polish under the net is Essence - Dress to Party. 

net lace on nails
net lace on nails 2
net lace on nails 3
net lace on nails 4
net lace on nails 5

Da li ste probale da nosite mrežicu na noktima? Kako vam se dopada?

Have you tried to wear net on nails? How do you like it?

7 comments:

  1. Love the Nails! Great blog, so I'm a New follower on GFC =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you :). Welcome, and I hope you will enjoy here :)

      Delete
  2. Thank you Kate :). I actually already follow your blog :).

    ReplyDelete
  3. uopće ne izgleda loše, ali osobno se ne bih zezala s ovim čudom :D

    ReplyDelete
  4. Izgleda kao zmijica...Super...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, zmijica :). To mi nije ni palo na pamet. A imam i zelenu mrežicu, vidiš baš bi mogla probati napraviti pravu zmiju :D

      Delete