Jun 30, 2013

Dots&Stripes

Poslednjih dve nedelje prošle su kao jedan dan. Imala sam ispite, noći i dane sam provodila učeći, a u onim pauzama, igrajući se sa mojim novim krznenim bebicama-mačićima. Jedini manikir koji mi je stajao za to vreme na fotoaparatu je ovaj, sa linijama i šarama, a u međuvremenu, nokti su mi bili jednobojni. 
Za ovaj manikir, sećam se da sam koristila akrilne boje, Essence - Did Someone Say Nude? i gomilu lakova toplih boja. 

Last two weeks were like a day for me. I had my finals, I spent days and nights studying, and in breaks, I played with my new fur babies - kitties. Only mani that was on my memory card all this time was this, with lines and dots, and in the meantime, my nails were plain colored. 
For this mani, I remember that I used acrylic paints, Essence - Did Someone Say Nude? and bunch of warm colored nail polishes. 

stripes and dots
stripes and dots 2
stripes and dots 3
stripes and dots 4
stripes and dots 5

Jedva čekam da pregledam vaše blogove i vidim šta sam propustila. 
Narednih dana očekujte jedan post o lakićima koji su stigli poštom, moj rođendanski poklon i iznenađenje koje sam imala, kao i swatch jednog laka koji sam dobila a napravljen je samo za mene. 
I naravno, da vas podsetim, od sutra, Google Reader nestaje, tako da ne vredi više da me pratite preko GFC. Kao odličnu zamenu, preporučujem Bloglovin'. 

I can't wait to look at your blogs and see what have I missed. 
In the next days, expect a post about nail mail, my birthday present and surprise that I got, and also a swatch of a polish that I got that is made just for me.
And of course, to remind you, since tomorrow Google Reader is retiring, you wouldn't be able to read blogs with it anymore. I recommend using Bloglovin' instead.

4 comments:

  1. Prelepo izgleda,bas je veselo :)

    ReplyDelete
  2. ajoj, vidi ti samo koliko tu posla ima, svaka čast :D
    ajd' sad brzo lakiraj nokte nanovo, da nadoknadiš ovo što te nije bilo ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. evo, evo, bacam se polako :); Treba povratiti naviku :D

      Delete