Nov 10, 2013

Matching Manicures - Green Ombre

Još jedna Matching Manicures nedelja, a ovog puta tema je Ombre. Još za rođendan dobila sam ovaj set ombre lakova od blogger drugarice iz Švedske, i ovo je bila prava prilika da ih isprobam. U pitanju je set zelenkastih lakova, koji idu od svetlijeg do tamnijeg, a ono što mi je posebno bilo interesantno je što ombre ide kako u bojama, tako i u finishima, od jelly, preko šljokica pa sve do mat. Proizvođač je Urban Outfitters.

Another Matching Manicures Sunday, and this time theme is Ombre. For my birthday I got this ombre set of polishes from blogger friend from Sweden, and this was the perfect time to use the. This is a set of five green polishes, that goes from light to dark, and thing that is especially interesting is that ombre goes in colors, but also in finishes, from jelly, over glitter to matte. Manufacturer is Urban Outfitters.

blue ombre bottlesblue ombre bottles 2

U poslednjih godinu dana, jako volim zelene lakove za nokte, uključujući i sve one nijanse između zelene i plave. Lakovi se nanose veoma lako, četkica je malo premala za moj ukus (kao i bočice uopšte) ali ju je prilično lako kontrolisati. Nalakirala sam 3 sloja svakog laka, i jedino kod jelly i glitter varijante se još uvek može videti bela linija nokta. 

In last year, I started to love green nail polishes, including all those shades between green and blue. Polishes are easy to apply, but brushes are a little bit too small (as well as bottles) but it is pretty easy to control them. I applied three coats of every polish, and only on jelly and glitter nail you can still see visible nail line. 

blue ombre 2blue ombre 3blue ombreblue ombre 4blue ombre 5blue ombre 6

Moj omiljeni je definitivno jelly lak (na palcu) ali mislim da će dva najtamnija biti dobra i za pečatiranje. Koji se vama najviše dopada? Ne zaboravite da pogledate i ostale ombre manikire koje su devojke napravile :

My favourite is definitely jelly polish (on thumb) but I think that the two darkest will be good for stamping. Which one is your favourite? Don't forget to check out other ombre manicures that girls made : 

7 comments:

 1. Odlično je!!!
  Moram i ja nabaviti jedan takav set ;)))

  ReplyDelete
 2. odlično ti je ispala manikura :)

  ReplyDelete
 3. Super set,meni je naj onaj na kaziprstu ;)

  ReplyDelete
 4. ajmeeeeeee... jesu minijaturne bočice ali i ja ih želim *.*
  predivna manikura, slaba sam na ovakve boje <3

  ReplyDelete
 5. Obozavam ovakve boje, predivni su mi svi lakovi iz ovog seta kao i tvoj manikir. :)

  ReplyDelete
 6. Bas je sladak setic. Najvise mi se svidja boja na kaziprstu. ;)

  ReplyDelete
 7. Mnogo lijepe boje. Ko me poznaje zna da su mi omiljene u spektru! Ja sam htjela ovaj ombre ali nisam imala potrebne nijanse, pa se ipak odlučih za roze poze ;)

  ReplyDelete