Nov 2, 2013

Mosaic

Kad god stvarno želim da crtam po noktima, a nemam nikakvu ideju, uvek mi na pamet padne mozaik. Sve što vam treba za njega je mirna ruka, i mnogo lakova za nokte. Prednost je što je šareno, lepo i zanimljivo, ali mana je što se jako sporo suši. Ako pokušate ovako nešto, predlažem da upotrebite belu boju kao podlogu kako bi mogle da izbegnete višeslojno nanošenje laka za nokte. Iskreno, nemam pojma koje sam sve lakove koristila, pošto sam uzimala svaki koji mi je bio blizu, ali ono što znam je da sam se jako zabavila crtajući ovo :).


Whenever I really want to draw my nails, but I don't have any idea, mosaic always come to my mind. All you need for it is steady hand, and lots of nail polishes. Good thing is that it is colorful, nice and interesting, but bad thing is that it dries really slow. If you are trying to make something like this, I suggest using white base so you can avoid multiple coats of nail polish. To be honest, I have no idea what colors I used, since I just grabbed every that was near me in that moment, but I know I had a blast doing this :).

mosaic nail art 4mosaic nail art 3mosaic nail art 2mosaic nail art

Da li vam se dopada? Jeste li probale nekad ovako nešto da napravite? Šta vi radite sa noktima kada imate vremena i volje, ali ne i ideje za neki nail art?


Do you like it? Have you ever tried to make something like this? What do you do on your nails when you have time and good mood, but don’t have idea for nail art?

5 comments:

  1. ja sam odusevljena :) nikad mi nije palo na pamet ovako nesto, mada sam radila na foru kockica, sa 9 malih polja :)

    ReplyDelete
  2. Davno probala,ukakila,odustala,mogla bih opet probati,tvoj je predivan ;))

    ReplyDelete
  3. Nisam pokusala nista slicno, mnogo je dobra ideja.

    ReplyDelete