Jan 19, 2014

Matching Manicure - Tribal

Mislim da sam ja bila ta koja je dodala Tribal na listu tema kada smo glasale... To mi je verovatno tada palo na pamet, ili sam negde videla, a onda jutros kada sam trebala da nacrtam nesto na ovu temu, stala sam i zapitala se, jel treba da se pravi tribal u smislu tetovaža tribala, ili tribal u smislu šarenih tribala koji su ove godine jako popularni na odeći. Pošto smatram crno-belu kombinaciju dosadnom, odlučila sam da ću da napravim ovo drugo, pa i ako promašim temu, barem sam se potrudila :D.
Iskreno, nije mi baš legla tema, a nije mi se ni svidelo kako je ispalo. Danas su mi definitivno previše drhtale ruke. Koristila sam Essence - Love of Pink i akrilne boje.

I think that I was the one that added Tribal on the list of themes when we voted... It probably crossed my mind then, or I saw it somewhere, and then this morning when I needed to draw something, I stopped and wondered, do I need to make something like tattoo tribal, or tribal like coloured tribal that are very popular on clothes this year. Since I consider black-white combination boring, I decided for second one, and if this wasn't a theme, at least I tried something new :D.
To be honest, I didn't really like the theme, and I don't like how it turned out. Today my hands were definitely too shaky. I used Essence - Love of Pink and acrylic paints.

tribal print 4tribal print 3tribal print 2tribal print

Da li vam se dopada Tribal print? Mnogo bolje interpretacije možete naći na ovim linkovima :

Do you like Tribal print? Much better interpretations you can find on these links :

7 comments:

  1. Meni se dopadaju!
    I ovo mi je jedna od lepsih kombinacija boja :)

    ReplyDelete
  2. Meni je prvo na pamet pala tribal tetovaža kada sam videla temu. Zanimljivo mi je da iako je odziv bio slab niko nije uradio baš takav motiv.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sto je najgore, htela sam prvo, ali ovo mi je lepse :)

      Delete
  3. meni je prva asocijacija i bila tribal tetovaža, ali nisam se usudila iti započinjati ju crtati :(
    dobra ti je manikura, žao mi je što nas se svega par potrudilo barem probati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tribal tetovaža bi bila pravi izazov, možda bi mogli i to nekada mada me ne bi čudilo da nas bude manje nego sad :D

      Delete