Apr 22, 2011

Black french… again :) + I need advice :)

Jos uvek smisljam ideju za uskrsnji manikir. Ali nisam mogla ostaviti gole nokte tako da je moralo da padne jedno lakiranje :). Kombinacija Essence Sundance i Miss Sporty Fatal Black. Odusevljena sam sa oba ova laka pojedinacno, ali zajedno ocigledno ne idu. Mozda i idu, ali mi jednostavno nije bio dan.

I’m still thinking of ideas for Easter mani. But I couldn’t leave naked nails so it must had been some polishing :). Combo of Essence Sundance and Miss Sporty Fatal Black. I love both of this polishes alone, but together they just don’t fit. Maybe they do, maybe I just had a bad day…


IMG_0106


IMG_0108


IMG_0118


Sutra je novi dan :). Takodje, zelela bih da vas upitam za savet. Polomila sam nokat (kaziprst), ne vidi se kada ga namazem, ali je pitanje koliko moze izdrzati da ne odpadne. Sta vi mislite, da ga nadogradim ili da skratim sve ostale skroz?

Tomorrow is a new day :). Also, I want to ask you for advice. I broke my nail (point finger), you can’t see it when is polished, but it’s queastion how much time is going to pass since he fell off. What do you think, should I put gel nail on that one nail or should I cut all others?

4 comments:

  1. Svidjaju mi se boje, samo su mi malo previse sare :) Izabraka bih samo frenc, sa ovim ispod ali bez ovih sara na kaziprstu i prstenjaku. Mozda da su neke njeznije boje, ovako mi je malo jako sve na jednom mjestu.. Mada su lijepe i ove, samo eto, mozda zato sto je u krupnom planu sve to imam utisak da je previse :)
    Za puknuti nokat sam skoro gledala na Youtube-u neki tutorial sa vrecicom od caja i ljepilom pa probaj nac i vidi, mozda da ruku :)
    Ako ne uspije koliko je puk'o? Ako nije puno "podsisaj" :D ih sve tako malo, a ako je puno onda nemoj, steta je :)

    ReplyDelete
  2. šteta za puknuti nokat :-(
    probaj zalipit s lipilon za nokte i kesicom od čaja

    ReplyDelete
  3. I broke 3 nails this past couple of days and I decided to cut them all down. My nails grow really fast, that's why I decided to do it, so they will all grown the same length. :)

    I love the mani! I have my Easter mani idea already but I'm doing it for Sunday! :) They are little nubs now, I hope it still works. :/

    Good luck with the broken nail.

    ReplyDelete
  4. @Amra ma znam, ni meni se ne svidjaju ta 2, sta cu kad umem da preteram nekad :D. Pogledala sam to na YT, ali nemam lepak danas, idem sutra da ga kupim ako nesto bude radilo :). A mnogo je puko, preko mesa :(

    @NC probacu sutra, ako nadjem gde lepak da kupim :).

    @Nolitoshy lucky you :). My nails frow fast, but not really fast :). I did my Easter mani, but I decide to post it on Sunday :). Can't wait to see yours :)

    ReplyDelete