Apr 16, 2011

Gabrini 379 & Essence Glisten Up!

Prosli vikend sam bila do jednog velikog supermarketa da pokupujem nesto od hrane, i sa vrata sam zapazila promociju nekih parfema, a pored njih par lakova. Sva sreca pa je bilo samo 6-7 razlicitih boja, tako da moj novcanik nije pretrpeo jos jedan sok. Od tih 6-7 uzela sam 2. U pitanju je neka marka za koju nikad nisam cula, a ni videla – Gabrini. 

Last weekend I was in supermall, to buy some food, and while I was on the door I saw promotion of some parfumes, and next to them there was few polishes. Luckily, there was only 6-7 different colours, so my wallet didn’t had another shock. From that 6-7 I took 2 of them. It is the brand I never heard before, or see – Gabrini. 

IMG_0133


IMG_0137

Cena je mala, a kvalitetom sam prezadovoljna. Iako sam ocekivala da ce mu trebati 5-6 slojeva, uspela sam sa 2. Jako se lako nanosi, i brzo susi. Naravno, nije mogao ostati sam na noktima…

Price is low, and I’m very satisfied with a quality. I was expecting that it would need 4-5 layers, I got the true color with only 2. It’s easy to apply, and it dryes fast. Offcourse, he couldn’t stay alone on my nails…

IMG_0139


IMG_0138

Pre par postova sam vam se pozalila na ovaj Essence lak, zato sto mi je tad ispao zelen. Posto sam ga stavila na zutu podlogu, i logicno je. Preko plave podloge, prelep je.  I dalje ne mogu da prestanem gledam u sve te sljokice (iako nisam ljubitelj istih). Zabavno mi je kako se presijava na svetlosti od plave do zelene. Znam da se na slikama ne vidi dobro, ali nikako nisam uspela da uhvatim sunce napolju. Jos uvek pada kisa.

Few posts ago I told you about this Essence polish, I didn’t like it because it was greenly. It was because I put it over the yellow base – logicly. Over the blue base, it’s amazing. I still can’t stop watching in all those glitter (altought I don’t like them). It’s fun for me how they shine on the light from blue to green. I know that you can’t see good in the pictures, but I couldn’t catch a Sun. It’s still raining.

IMG_0140


IMG_0142

I za kraj, cisto da ucinim ovaj manikir zabavnijim, sa Golden Rose Nail Art-om  116 sam povukla par linija.
 

Iako na ovom Gabriniju 379 ne pise nista tipa “traje 7 dana”, verujem da je to tako. Imam ga na noktima vec 5 dana, bez Base i Top Coat-a, a i dalje je kao prvog dana. Mislim da jedva cekam da naletim u nekoj prodavnici na ove lakove. Odusevljena sam. Jeste li ih vi probali?

And for the end, I wanted to make this mani funnier, so I draw some lines with Golden Rose Nail Art 116.
 

Although on this Gabrini 379 it doesn’t write “7 days long”, I believe it does. I have it on my nails for 5 days, without Base or Top Coat, and it’s still like a first day. I think I can’t wait to bump on this polishes again. I’m very satisfied with them. Did you tried them?

8 comments:

  1. Woow
    Nisam probala imam neke lakove tipa GABRINI al ne takvbe :D

    ReplyDelete
  2. Krasen lak. In končna manikura je tudi super. :)

    ReplyDelete
  3. *.* kao i uvijek :)
    Ja imam isto Gabrini plavi, al moj je 334. I tvoj je ljepsi puno, moj je bio ruzan, pa sam mu dodala nekakve crvene boje al je ispao da ne lici ni na sta sad :D
    Kod nas su isto jeftini ti lakovi, 1 KM (0.50 €), al ih nisam vidjela u skorije vrijeme. Ovom mom ima sigurno godina dana, ako ne i vise. Doduse, nije bio moj u to vrijeme, vec sestrin, a sad sam ga prisvojila :)
    Inace super ti je boja, i s onim bijelim mi je jos ljepse..
    :**

    ReplyDelete
  4. imam dva, naletila u china shopu, i sasvim sam zadovoljna kvalitetom :-)
    ova tvoja bojica je fantastična :-D

    ReplyDelete
  5. @Ixy gde nadjes da ih kupis?

    @Nicole yeah, it seems like it's magical :)

    @Taya hvala :)

    @Amra Hvala draga :*. I tebe da pitam, gde ih nalazis? Kod nas su 1€ ali i dalje su prejeftini za taj kvalitet. A ovaj preko nije beo, trebao bi kao plav da bude i on :)

    @NC mislim da cu morati da pocnem da obilazim kineze :)

    ReplyDelete
  6. Na pijaci sam ih nalazila, a sad kad odem i ne vidjam ih bas tako da neam pojma ima li ih vise. Neki dan sam bila al sam zurila pa nisam mogla previse razgledat. Vidjela sam samo jedan, bezbojni :D
    A kasnije kad sam kliknula na sliku da bude veca vidjela sam da su plave crte, malo sam corava il sam daltonista haha :D

    ReplyDelete
  7. @Amra hvala na uputstvu :). Oticicu tamo posle uskrsa do pijace da vidim :)

    ReplyDelete