Jul 8, 2011

I love Isabelle Dupont :)

Izmedju svih ovih ispita, retko da i uspem nalakirati nokte. Jos za moj rodjendan, dobila sam par lakova Isabelle Dupont, i bilo mi je zao da samo stoje tako, nekorisceni :). Cula sam i ranije za ovaj brend, ali nekako sam stekla utisak da je u pitanju visoka cena, i da ga nema kod nas na trzistu. Prevarila sam se. Cena je veoma mala, izmedju 80 i 100 din (0.8 i 1€), i mogu vam reci da su fenomenalni. Naziv mu je “415” a boja je jarko roza (mislim da imam previse rozih lakova :D). Punu pokrivenost ovaj lak postize sa samo 2 tanja sloja, ali se dosta sporo susi. Ima jos jednu manu, a to je gadan miris. Moja preporuka : lakirati nokte pored prozora ili napolju. Taman je lepo vreme, pa mozete i da pocrnite malo na suncu :).

Between all this exams, I rarely manage to polish my nails. For my birthday, I got few Isabelle Dupont polishes, and I felt kind of sorry for them because they were unused :).  I heard before for this brand, but I got expression that it is expensive, and that it can’t be found on our market. I was wrong. Price is low, between 0.8€ and 1€, and I can tell you they are awesome. His name is “415” and color is pink ( I think I have too many pink polishes :D). Full coverage this polish achieved in only 2 thin layers, but dries very slow. He have one more , and that is the bad smell. My recommendation : polish your nails by the window or outside. It’s nice weather, so you can catch some color :). 

IMG_0002

Znate me, morala sam nesto da mu dodam. Onda sam namazala jos jedan Isabelle Dupont 268 sa raznobojnim sljokicama (na suncu, vidi se da se sija na plavo, zeleno, srebrno i narandzasto), i to je izgledalo jako lepo. Ali, ja ne bi bila ja, kad ne bih uspela i da upropastim stvar. Dodala sam par cirkona, i iscrtala crne linije akrilnom bojom. Greska! Trebalo je da ide obrnutim redom, jer mi je cetkica non-stop “upadala” medju cirkone, tako da je linija poprilicno kriva. Ali zbog lepote sljokica – evo slike :).

You know me, I had to add something. Then I applied one more Isabelle Dupont 268 with colorful glitter (actually, in the sun, you can see it shines with blue, green, silver and orange), and that looked very nice. But, I wouldn’t be me, if I didn’t had to ruin it all. I added a few rhinestones, and draw black lines with acrylic paint. Fail! It suppose to go reversed order, because my brush was constantly “falling” into rhinestones, so the line is quite a curved. But because of beauty of the glitters – here’s the picture :).

IMG_0005

IMG_0006

Kako vam se svidja? Jeste li probale Isabelle Dupont i jeste li zadovoljne njima?

How do you like it? Have you tried Isabelle Dupont and are you satisfied with them?

7 comments:

  1. Lak je lijep, ja bih samo izbacila crnu crtu, kako si i ti sama rekla. Lijep je i ovaj po vrhu, liči na CG Fairy Dust!

    ReplyDelete
  2. aaaaaaaa, meni se sviđa i kriva crta, interesantna je, reci da si je namjerno tako napravila i rješen problem ;-D

    ReplyDelete
  3. Nisem še čula za to znamko... 268 pa zares izgleda kot Fairy Dust - tako magično :)

    ReplyDelete
  4. Meni je lakić puno ljepši sam iako taj nail art nije jako strašan.

    I draga, skrati palac pliz ;) Bojim se da ne iskoči iz slike i ubode me u oko ;)

    ReplyDelete
  5. @Biberlee & Biba iskreno, nikad nisam videla CG Fairy Dust uzivo tako da ne znam da li lice :). Ali verujem na rec :)

    @NC ajde, eto namerno sam je tako napravila :D

    @Lalice skratila sam ih sve :). I ne boj se, nisu ti to 3d slike pa da moze da iskace ko kako hoce :D

    ReplyDelete
  6. Meni opet ni jedan lak sam nije lijep, ono boja jest i to je ok, al da tako samo stoji na noktima.. meni je to golo :D Zato cu sljokice i cirkoni sve to dodatno uljepsali :) Ja bi isto izbacila crnu liniju, ubacila bih bijelu, ili neku tamniju roze. Ali nije lose ni sa crnom ispalo, ovo sto je kriva da nisi rekla ja bih mislila da si je ti tako, iz fazona napravila.. Super izgleda, zato tisu misu, nije ispalo krivo nego je krivo trebalo i biti :D

    ReplyDelete
  7. Gde se u Beogradu mogu naci Isabelle lakovi?

    ReplyDelete