Dec 18, 2011

Christmas Nails #17 : Inspired by Ornament

Nema bolje inspiracije nego od ukrasa za jelku. Toliko boja, dizajna… Danas za vas imam nail art inspirisan zlatnim ukrasima koje sam kupila prosle godine. U sustini, to je set ukrasa, razlicitih velicina, oblika, ali iste boje. Nije bilo tesko prekopirati dizajn posto je prilicno jednostavan. Za baznu boju, nalakirala sam FlorMar Nail Art NA10, i ni ne zelim da pomislim koliko ce mi trebati vremena da ga skinem pa cak i sa folijom :D. Sare na noktima sam crtala akrilnim bojama, i zato su mat. Razmisljala sam se da stavim Top Coat pa da budu sjajne, ali ovako mi izgleda malo mocnije :).
Pripremite se na spam slikama :D.

There is no better inspiration than Tree Ornaments. So many colors, designs… Today I have for you nail art inspired by golden ornaments that I bought last year. Basically, it’s a set of ornaments, different sizes, shapes, but same colors. It wasn’t hard to copy design since it’s pretty simple. For base color, I polished FlorMar Nail Art NA10, and I don’t want to think about how many time it will need to remove it, even with foil :D. Design I drew with acrylic paints, and that’s why they’re matte. I was thinking about applying Top Coat to make it shine, but this way looks more powerful to me :).
Prepare yourself for picture spam :D.

IMG_0205 copy

IMG_0206 copy

IMG_0214 copy

IMG_0208 copy

IMG_0211 copy


Pa, sta mislite?


So, what do think?

7 comments:

  1. Ja volim jednostavnije jedna boja i to je to..ali svaka cast ti uvijek uspijes super urediti svoje noktice.

    ReplyDelete
  2. Super su,ali ne bih ti bila u koži kada budeš skidala lak ;///

    ReplyDelete
  3. Joj, jezim se na samu poomisao smirglanja glitera sa noktiju :) Ako naletis na onaj Lily zeleni aceton, ne razmisljaj i kupuj. Najbolje se pokazao (bar povrsina nokta ne bude onako uzasno suva). Koliko slojeva zlata imas?

    ReplyDelete
  4. wow, bazni lak je prežestok *.*
    svaka čast kako si uspila ove male detalje nacrtat, ja nikako da se mrdnem s većih uzoraka :-D

    ReplyDelete
  5. This is so cool! I want a book of pictures of your artwork. :D

    ReplyDelete
  6. @YoannitaL thanks :)

    @S.Art by S.M. znam na sta mislis, ja se nekako trudim da bude i jednog i drugog. Ali ipak prednost dajem crtanju, zato sto to obozavam.

    @Nina prezivela sam :D

    @MyPerfectLounge imam taj, ali mi se i ne svidja nesto. Stoji mi skoro pun. Ne volim sto je uljani. 2 sloja zlata :D. I nije bilo ni tako strasno smirglanje kao sto sam ocekivala :D

    @nail crazy, samo vezbaj. moj savet, odmah na noktu, na papiru je teze :D

    @Ashesela thanks :). Maybe I make something like that one day :)

    ReplyDelete