Mar 1, 2012

My first Flakie - Golden Rose Scale Effect #13

Prilicno je glupo imati mogucnost da kupis mnogo razlicitih Golden Rose lakova, osim onih koje stvarno zelis. Vec dugo vremena, ja bezuspesno tragam za njihovim flekijima Scale Effect. Tesko je bilo pronaci ih, najvise zbog toga sto su prestali da se proizvode. Srecom, uspela sam da pronadjem jednu divnu devojku iz Holandije koja je bila voljna da mi ih kupi i posalje. 
Ovo je moj prvi pravi lak sa flekijima, i imam osecaj da bi mogla samo njega (ili njih) da nosim. Sigurna sam da znate osecaj kada vam je lak toliko lep da ne mozete da prestanete da gledate u njega. 
U Scale Effect #13 mozete videti veliki spektar boja, od smaragdno zelene do bakarno narandzaste. Ja sam nalakirala jedan sloj, preko dva sloja Miss Sporty - Fatal Black.

It's sucks when you have possibility to buy many different Golden Rose nail polishes, except those you really want. I unsuccessfully searched for their flakies - Scale Effect line for such a long time. They were really hard to find, mostly because they are discontinued last year. Luckily, I managed to find lovely girl from Holland that was willing to buy some and ship them to me.
This is my first nail polish with flakies, and I have feeling that I could wear only it (or them). I'm sure you all know the feeling when some nail polish looks so pretty that you just can't stop looking at it.
In Scale Effect #13 you can see lots of colors, from emerald green to copper orange. I applied one coat over two coats of Miss Sporty - Fatal Black.

BenQ Corporation

IMG_0040 copy

IMG_0050 copy

IMG_0053 copy

IMG_0055 copy

IMG_0056 copy

Iako su ovi lakovi prestali da se proizvode, jos uvek ih mozete pronaci u Hrvatskoj i Holandiji. Cena je 2.5€, a takodje sam ih videla i na sajtu Enchantra ali je postarina za Srbiju 64€ , tako da vam predlazem da vam je jefitnije da nadjete nekoga ko bi vam ove lakove poslao licno. 
Pretpostavljam da vise nisam fleki - devica :D.
Da li imate ove lakove? Sta mislite o ovom?

Although this polishes are discontinued, you can still find them in Croatia and Holland. Price is 2.5€ (3$), and I also saw them on Enchantra web shop. Their shipping is pretty expensive, so I suggest finding someone who will send you those.
I guess I'm no longer flakies - virgin :D.
Do you have these polishes? What do you think about this one?

7 comments:

  1. Jaz obožujem flakije in tale je prav čudovit. <3

    ReplyDelete
  2. I ja sam tek uronila u svet flejkija i totalno sam zaljubljena :)

    ReplyDelete
  3. Imala sam Gosh Rainbow koji je vrlo slican (ali se i on vise ne proizvodi). Hoces da mi kazes da na police nije (jos/uopste) stigla Essence topper kolekcija? Kontam da nam kasni..tesim se :) Onaj Dance mi je divann..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kakvi... jos uvek cekamo :(. A Dance nikad nije ni bio :(

      Delete
  4. Za sada imam samo Dance,ovaj je prekrasan *_*!
    Gdje to u Hrvatskoj ima ovih lakića?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasla sam da ima na ovom sajtu, http://www.goldenrose.hr/p_golden_nail_scale.html, tako da pretpostavljam da vam ga uvoze :). Imas kontakt na tom sajtu pa ih zvrcni :)

      Delete
    2. Super,hvala ti,prije nisu imali,mora da je to odnedavno,baš idem u Zagreb sljedeći tjedan,pa ću probati otići do njih,hvala ;***

      Delete