Apr 28, 2012

FlorMar SuperShine Miracle Color U31

Flormar se cini jednostavan za nabaviti u ovoj zemlji. Ali to naravno, nije slucaj sa lakovima iz njihove Miracle Color kolekcije. Zahvaljujuci drugarici, uspela sam da se docepam par komada :).
U31 (da, veoma kreativno ime), je boja koja se ne moze objasniti recima. Ide od ljubicaste, preko teget plave, cak i do crne. Malo je reci da sam odusevljena. Dva sloja, bez podloge i nad laka.

Flormar seems to be easy to get in my country. But of course, that isn't a case when it come to their Miracle Color collection. Thanks to a friend of mine, I managed to get few of them :).
U31 (yes, very creative name), is color that can't be explained with words. It goes from purple, over dark blue, even to black. I really love it. Two coats, no base and top coat.

IMG_0073 copy
IMG_0081 copy
IMG_0087 copy
IMG_0091 copy

Koje Flormar lakove preporucujete? Definitivno ih moram imati jos :).

Which Flormar polishes do you recommend? I definitely must have more of them :).

4 comments:

  1. Love the new look on the blog! Pretty purple too! :)

    ReplyDelete
  2. Iz Mirikl kolekcije ii uopste?
    U33 - petrolej se preliva u cudnu ljubicastu, dupe za Peridot i onaj srebrni kao tecni metal. Pogledacu brojeve sutra na standu.
    Inace, ja se odavno ponudih da saljem :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samo iz Miracle kolekcije, mada nemam pojma zasto. Ovih ostalih ima na svakom cosku.
      Znam da si se ponudila, ali nisam htela da te mucim :*. Za nekih 2-3 nedelje se otvara Flormar prodavnica u BG, pa se nadam da ce tamo biti svega :)

      Delete
  3. very nice swatch !!i love your style :)


    www.nzlsyn.blogspot.com

    ReplyDelete