Nov 24, 2013

Matching Manicures - V manicure - Christmas Style


Kako znate da bi trebalo da posvećujete više pažnje svojim noktima? Kada vam treba minut vremena da se setite šta je to ustvari V manikir, koji je ujedno i tema za ovonedeljni Matching Manicures. Sigurno svi već znate koliko ja obožavam Božić i sve u vezi njega, a već me je strah da neću stići da uradim toliko Božićnih manikira koliko inače radim svake godine, pa sam odlučila da počnem malo ranije. V manikir sam napravila takvim da potpuno odgovara Božićnom raspoloženju u kom sam ja, i već uveliko razmišljam o poklončićima za moje najdraže osobe.
Koristila sam moja tri omiljena Božićna laka (ukoliko su u pitanju crvena, zelena i zlatna boja naravno, jer imam i omiljenu Božićnu plavu, Božićne šljokice, itd.) : China Glaze – Running in Circles, China Glaze – Ruby Pumps i Essence – A Piece of Forever.


How do you know  that you need to give more attention to your nails? When you need a minute to remember what V manicure actually is, and this is also a theme for Matching Manicures today. You probably all already know how much I love Christmas and everything about it, and I’m already afraid that I won’t be able to do as many Christmas manicures like I usually do every year, so I decided to start a little bit earlier. I made V manicure to completely fit Christmas mood that I’m in, I even already started to think about presents for my dearest persons.
I used three of my favorite Christmas polishes (when we talk about green, red and gold of course; because I also have favorite Christmas blue, Christmas glitter, etc. ) : China Glaze – Running in Circles, China Glaze – Ruby Pumps and Essence – A Piece of Forever.

christmas v manicure 5christmas v manicure 2christmas v manicure 3christmas v manicure 4
christmas v manicure

Da li ste vi već u Božićnom raspoloženju? Pogledajte i ostale odlične V manikire koje su devojke napravile :

Are you already in a Christmas mood? Check out other great V manicures that girls made : 

9 comments:

  1. zbog ovog prelepog manikira jos vise sam nestrpljivaaaa :D
    jedva cekam Bozic i Novu godinu i celu tu atmosferuu <3

    ReplyDelete
  2. Jao baš je praznični. Svi elementi koji me podsjećaju su tu. Zelena, crvena, zlatna.....sad će to još maloooo

    ReplyDelete
  3. Cim sam videla tvoj manikir na Fb-u pomislila sam na jelku <3 I onda pocnem da citam post i shvatim da mi je asocijacija bila prava ;)

    Divno...ne znam sta vise da kazem...reci su suvisne ;) Praznicno, veselo... <3

    ReplyDelete
  4. Mislim da mi je ovo ovonedjeljni favorit!!! :)))

    ReplyDelete
  5. Prava blagdanska manikura :)

    ReplyDelete
  6. totalno božićno, ne ljutimo se šta si malo uranila, treba se pošteno zagrijati ;)
    super manikura, naravno <3

    ReplyDelete