Dec 10, 2013

Let's get back to Autumn!

Da, imali smo sneg, zima je došla ali se izgleda uplašila i pobegla, pa nekako imam osećaj kao da je još uvek jesen. Jedan od manikira koji sam napravila još dok je stvarno bila jesen, a nikako da vam pokažem je i ovaj. Uvelo lišće i bronzana boja jeseni. Za ovaj manikir sam koristila FlorMar DC02, predivan duochrome lak koji jednostavno asocira na jesen, i crnu akrilnu boju kojom sa nacrtala lišće.

Yes, we had snow, winter came but it seems to me that it scared and run away, so I have a feeling like it is still Fall. One of the manis that I made while it was really Fall, and didn't show you yet is this one. Dry leaves and bronze Autumn color. For this mani I used FlorMar DC02, gorgeous duochrome polish that looks just like Fall, and black acrylic paint with which I drew leaves. 

autumn leavesautumn leaves 5autumn leaves 4autumn leaves 3autumn leaves 2

Da li vam nedostaje jesen, ili se pak više radujete pravoj zimi koja nas čeka?

Do you miss Autumn, or are you maybe more looking forward to the true Winter that is just around a corner?

3 comments:

  1. Ja se bogami radujem proleću :D Prelep je ovaj Flormar i super si nacrtala listiće :)

    ReplyDelete
  2. prelepi su ti listići, svaka čast :)
    ne volem ni zimu ni jesen, to je sve tako tmuuuurno i sivo... jedino sneg malo vadi prosek, tako da jedva čekam opet da padne..
    a proleće je pravo osveženje! :D

    ReplyDelete
  3. Super su listici, svidja mi se kako si ih odradila, mada je se veoma, veoma radujem zimi jej! Usput javljam ti da sam te tagovala na blogu http://lickanje.com/blog/liebster-award/ :)

    ReplyDelete