Dec 1, 2013

Matching Manicures - Snowy Manicure

Zamislite situaciju. Na poslu sam ceo dan, i tek negde posle 23h završavam, izađem na ulicu, i vidim mnooogo snega koji i dalje pada. U trenutku, zovem mamu i kažem "Pa zašto ja ne znam da pada sneg?". Narednih 15-20 minuta uživam u pahuljicama i smešim se. Obožavam sneg, i jako mi je žao što je tako kratko trajao. Već se veselim sledećem :).
Danas je opet Matching Manicures nedelja (da, svesna sam da sam počela samo nedeljom da pišem postove ali ću se truditi da to promenim) a tema je snežni manikir. Iskoristila sam priliku da opet počnem malo više i da ručno crtam po noktima, pa sam pokušala da dočaram jednu zimsku idilu. 
Koristila sam : China Glaze - Sci Fly By za podlogu, akrilne boje za crtanje, i providan lak sa šljokicama koji je inače jedan od mojih omiljenih lakova koji posedujem, theBalm - Sugar Coat It

Imagine this situation. I'm at work whole day, and somewhere after 11PM when I finish, I go out to the street and see loooots of snow and it's still falling. In the moment, I called my mom and asked "Why I don't know that it is snowing?" In the next 15-20 minutes I enjoy outside with snow and smile. I love snow, and I'm so sorry because it has already stopped. But I'm looking forward to next one :). 
Today is Matching Manicure Sunday (yes, I'm aware that I started writing posts only on Sunday but I will try to change that), and theme is snowy manicure. I used this opportunity to start doing more free hand nail art and tried to do some winter idyll.
I used : China Glaze - Sci-Fly By as a base, acrylic paints for painting and clear nail polish with glitter that is, by the way, one of my favourite polishes that I own, theBalm - Sugar Coat It

matching manicures snow manicure 2matching manicures snow manicure 5matching manicures snow manicure 6matching manicures snow manicure 4matching manicures snow manicure 3matching manicures snow manicure

Da li volite sneg? Koje su vam omiljene zimske aktivnosti? Moja je definitivno sankanje, samo što, što sam starija, sve je teže pronaći nekog ko hoće da me vuče na sankama :). Ne zaboravite da pogledate i ostale snežne manikire koje su devojke napravile :

Do you like snow? What are your favourite winter activities? My is definitely sledding, but, as I get older, it's really starting to be hard to find someone tu pull me on sleigh :). Don't forget to check other snowy manicures that girls did :  

27 comments:

  1. Potpuno si mi prenela zimsku idilu, kao da sam na planini dok gledam u tvoje nokte, prelepo ti je ispalo!

    ReplyDelete
  2. Odlično ti je ispalo!!!
    Osobno sam zimski mrgud - ne volim hladnoću ni snijeg ali zato volim zimske manikure kad sam na toplom :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, jel to ona fora, sednes na radijator i uzivas u snegu kroz prozor? :D

      Delete
  3. Prelepo si iscrtala jelkice!

    ReplyDelete
  4. divne su jelkice, svaka čast :)
    mislim da smo svi bili u čudu kad je počeo da pada sneg :) ja sam čak mislila da na vestima lažu jer malo pre toga nije uopšte padao :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :). Sto je najgore, i najavili su ga, ali ko je jos video sneg u novembru :D

      Delete
  5. Predivan manikir <3
    Prava zimska idila ;)

    Obozavam zimu i sneg, gotovo podjednako kao leto ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja isto tako, leto i zimu :). I niko mi ne veruje, jer je kao nemoguce voleti ta dva posto su totalne suprotnosti :)

      Delete
  6. Borići :)) Slatka manikura!

    ReplyDelete
  7. prekrasno napravljeno

    ReplyDelete
  8. Odlicno prenesena zima! Divni su <3

    ReplyDelete
  9. Prekrasno draga,kao i uvijek ;)

    ReplyDelete
  10. baš slatko, što se mene tiče totalno si dočarala pahuljice koje nosi vjetar <3
    drago mi je da si se obradovala snijegu, neka ti ga bude još :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :). Sve se nadam onom sto ne prestaje da pada po mesec dana :)

      Delete
  11. Jako lijepa kombinacija i manikura ;)

    ReplyDelete
  12. Nisam baš neki ljubitelj snijega i zime, ali zato jako volim zimske manikure! Tvoja je prekrasna :)

    ReplyDelete
  13. prikaz prave zimske idile, jako lijepo :)

    ReplyDelete
  14. Ove jelkice su sjajne. Predivan manikir. :)

    ReplyDelete
  15. bas lepo :) ne znam zasto, ali podseca me na kopaonik :)

    ReplyDelete