Jun 24, 2011

Purple in heart

Jos jedan Single, ovog puta ljubicasti 247. Priznajem da ga je bilo malo teze namazati, ali sa 2 sloja uspela sam da dobijem divnu metalik ljubicastu boju koju nisam ocekivala. U bocici izgleda malo drugacije, ali nisam zelela da eksperimentisem sa trecim slojem, posto sam htela i da nacrtam nesto :).

Another Single, this time purple 247. I admit that it was a little bit hard to apply, but with 2 layers, I suceed to get beautiful metalic purple color that I didn’t expected. In the bottle it seems little bit different, but I didn’t want to experiment with 3rd layer, because I wanted to do some nail art :).

IMG_0002

IMG_0003

IMG_0004

IMG_0005

Odusevljena sam ovim lakovima. Ako se i vama svidjaju, mozete ih osvojiti na mom giveaway-u :).

I’m so delighted with this polishes. If you like them too, you can win them on my giveaway :).

9 comments:

 1. A ja sam se zaljubila u cijelu manikuru,preslatka mi je!

  ReplyDelete
 2. This lovely hearts are so cute <3

  ReplyDelete
 3. Srcići :)
  Mene samo bode u oči ovaj palac, ne znam je li tako na slikama ovalnog oblika, ili je stvarno takav, ljepše bi bilo da ih sve isturpijaš isto. Dužina noktiju FTW!

  ReplyDelete
 4. @Nina hvala :)

  @Nailderella thanks :)

  @Biberlee ma nemoj me za palac pitati. Sa njim muku mucim. Naime pre par nedelja mi je puko onako poprecno preko mesa, ali mu nedam da otpadne :). To zahteva 3 tona laka svakodnevno, ali ne bih mogla da ostanem bez njega. E to je i razlog zasto njega ne smem da turpijam. Bojim se, zadrmam li ga malo jace, gotov je :(

  ReplyDelete
 5. Krasna manikura. :)

  ReplyDelete
 6. Ova mani je nekako bas romanticna :) Svidja mi se skroz. <3 su preslatka :)

  ReplyDelete