Aug 1, 2011

Golden Rose Chameleon Effect 20 – Swatch & Review

Priznajem da sam se malo smirila prilikom kupovina lakova. Ako vas interesuje kako to da uspete – jednostavno je. Ne idite nigde gde postoje da se kupe lakove, makar to bio i supermarket. Narocito sam smanjila kupovinu Golden Rose lakova zato sto ih imam previse, a ni ne znam koje sve boje imam. Jedine koje sam obecala sebi da cu kupiti ako naletim na njih su Chameleon Effect, Holo i Graffiti. Od Holo i Graffiti i dalje ni traga ali sam naisla na ove Chameleon Effect, nazalost samo izmedju dve boje sam imala da biram, zlatne i zelene. Verovatno pretpostavljate – uzela sam oba.
Za danas sam vam odlucila pokazati ovaj zlatni, broj 20 – vise mi se svidela boja. E sad, ne znam sta vi mislite o kameleon lakovima, ali moja ocekivanja su bila da ce on na svetlosti da se presijava u drugu boju. Kod ovog laka ja to nisam primetila. Cetkica mu je super, ali je sav vodenast sto je otezalo aplikaciju i zahtevalo 4 sloja posle kojih jos uvek nisam dobila punu prekrivenost (vide se vrhovi noktiju i dalje). Sve u svemu, ja ne vidim ni K od kameleon u ovom laku. Cak sam pokusala i da stavim ruke na plavu podlogu ocekujuci da ce mozda dobiti plavicasti sjaj, ali nista ni od toga. Po meni, ovo je kao i svaki drugi zuto – zlatni lak.
 
I calm down a little bit with a polish shopping. If you are interested in how to succeed in that – it’s simple. Avoid places that sells them, even some supermarkets. I primary try to shop less Golden Rose polishes, because I have too many of them and I don’t even know which colors I have. Only GRs that I promised myself that I will bye when I see them are from Holo, Graffiti and Chameleon Effect. I still can’t find Holo’s and Graffiti but I have found Chameleon Effect, unfortunately there was only two color – gold and green. You can guess – I bought both of them.
For today I decided to show you gold one, number 20 – I liked the color a lot. Now, I don’t know what do you think of chameleon polishes, but my expectations were that they will change color on the different light. I didn’t noticed it. Brush is pretty good, but it’s kind of watery and that makes the application hard. I had to apply 4 layers and even after that I couldn’t achieve total opaque (you can still see tips). Anyway, I don’t see even C of Chameleon in this polish. I even try to put my hands on blue pad thinking that it will get bluish, but nothing from that. At my opinion, this is like every other yellow-gold polish.
 
IMG_0037

IMG_0043

IMG_0047

Na kraju sam dodala i par cirkona i sarica akrilnom bojom. Kako vam se svidja ovaj lak? Jeste li probale neke “Kameleon” lakove?

At the end, I added few rhinestones and lines with acrylic color. Do you like this polish? Did you tried any “Chameleon” polishes?

6 comments:

 1. This is so nice! :) <3

  http://cosmopearls.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Meni se nikako ne sviđa ta sedefasta boja, pokušaj ga malo "frankenisati" ako ti je rijedak.

  ReplyDelete
 3. Ooh I like the sound of chameleon effect polishes! This one looks very pretty =]
  Nice nail art too =]

  ReplyDelete
 4. joj, nisam ljubitelj zlatne a i baš je proziran :-(
  ali ovako s malo dodataka već može proći ;-)
  vjerovala ili ne, ja nikako ne mogu doći do gr lakova :-(

  ReplyDelete
 5. Imam par GR kamelenon lakova, imala sam malo problema sa aplikacijom ali ne ovako strašnih. Mene najviše smeta kod njih što se vide potezi četkicom. I drugim problemima se nekako izborim, ali to me ubije u pojam.

  ReplyDelete
 6. Ni ja vala ne vidim da je kameleonast.. A i previse je providan.. Nije dobio plus od mene :)
  Mada si ga fino uredila nail artom :)

  ReplyDelete