Aug 14, 2011

Mum's red roses :)

Dve stvari su mi se dogodile kada sam se u nedelju vratila sa odmora. Prva, lap top mi se pokvario i bio na servisu do juce. To je i razlog zasto me nije bilo ovih dana, iako mogu vam reci bilo je osvezavajuce provesti vreme bez interneta. Drugo, moja tetka je imala rodjendan na kom sam imala nail art koji cu vam pokazati danas. Ovog puta, umetnica je bila moja mama. Sigurno znate kako je tesko crtati levom rukom (ako ste desnjak, i obrnuto), te mi je mama priskocila u pomoc i iscrtala mi i nokte na rukama i na nogama. Da bi razumele nail art, morate videti haljinu prvo :).

Two things happened to me when I came back from vacation on Sunday. First one, my lap top died and he was in service till yesterday. That’s the reason why I haven’t been here these days, but I can tell you it was kind of refreshing spending time without internet. Second one, my aunt had a birthday, where I had a nail art that I will show you today. This time, artist was my mother. You probably know how hard it is to draw with your left hand (if you are right-handed, and reversed), so my mother helped and draw my toes and hands nails. To understand nail art, you have to see a dress first :)

IMG_0222

Za podlogu smo koristile Essence- I like iz Blossoms etc… kolekcije zato sto je indenticna boji podloge na haljini. A onda ruze. Sa akrilnim bojama mama se odlicno snasla, i smatram da je odradila vrhunski posao.

For base we used Essence – I like from Blossoms etc.… collection because it’s identical color like the base of the dress. And then roses. Mum had no trouble with acrylic paints, and I think she did an amazing job.

IMG_0217

IMG_0219

IMG_0213

Pa, sta mislite? Toliko mi se ovo svidelo da ih i dalje imam :) 

So, what do you think? I like this so much, I still have them :)

6 comments:

  1. Lepo in usklajeno z obleko! :)

    ReplyDelete
  2. prekrasno! znamo sad od koda si nasljedila talent

    ReplyDelete
  3. nemoj zezat, pa mama je prava umjetnica :-D

    ReplyDelete
  4. It looks beautiful, I love the effect of the white!

    ReplyDelete
  5. Jao mame majstora :) Svala cast, bas je lijepo :)

    ReplyDelete
  6. Mama je bas majstor..nokti su prelijepi :)

    Posjeti i ti moj blog.
    xoxo

    ReplyDelete