Jun 26, 2012

London's Weather Forecast & Ibiza Mix

Nakon jucerasnjih suncano zutih noktiju, uzelela sam se tamnog laka. Ipak su oni moji omiljeni :). Kako bih uklopila uz majcicu koju sam danas nosila, izabrala sam sivkasto plavi lak Catrice - London's Weather Forecast. U bocici, moze se videti cak i svetlo ljubicasti shimmer, ali nazalost, on se na noktima izgubi. Dva sloja su bila dovoljna za punu pokrivenost, ali su me iznervirale linije koje je cetkica ostavaljala. Nisam probala mnogo Catrice lakova, ali za ove sto jesam, mogu reci da je cetkica jako losa.

After yesterday's sunny yellow nails, I wanted to wear something darker. They are my favorites :). So I matched color of a shirt that I was wearing with blueish gray nail polish Catrice - London's Weather Forecast. In the bottle, you can even see light purple shimmer, but unfortunately, it get lost on nails. Two coats were enough to get it opaque, but I was annoyed with lines that brush left. I didn't tried a lot of Catrice nail polishes, but for those I did, I can say that brush is really bad. 

IMG_0143 copy
IMG_0146 copy
IMG_0159 copy

A kao dodatak, glitteri. Skoro sam i zaboravila na Models Own lak koji sam osvojila na giveaway-u pre par meseci. Ibiza Mix me mnogo podseca na Essence - Circus Circus, barem su glitteri istih oblika. Razlika je u boji, Ibiza Mix sadrzi tamnije glittere, i veci broj bakarnih i zlatnih.
Na noktima imam jedan sloj Models Own - Ibiza Mix preko Catrice - London's Weather Forecast.

And as extra, glitters. I almost forget about Models Own nail polish that I won on a giveaway few months ago. Ibiza Mix reminds me on Essence - Circus Circus, at least glitters have the same shape. Difference is in color, Ibiza Mix has darker glitter, and more of copper and gold ones. 
On nails, I have one coat of Models Own - Ibiza Mix over Catrice - London's Weather Forecast. 

IMG_0179 copy
IMG_0166 copy
IMG_0173 copy
IMG_0177 copy

Da li imate ovaj Catrice lak? Kakva iskustva imate sa njihovim cetkicama?
Da li vam se vise dopada Ibiza Mix ili Circus Confetti?

Do you have this Catrice nail polish? What's your experiences with their brushes?
Which one do you like more, Ibiza Mix or Circus Confetti?

11 comments:

  1. Svidja mi se Catrice ali glitter lak ne. :D Nekako su mi boje sumorne, tuzne. Nego, kako odrzavas nokte jakim? Imas li neki post o tome? :]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ua party pooper :)) Meni se gliter bas sviidja, vise od essenca :))

      Delete
    2. Nema posta o jakim noktima, zato sto ih i ne smatram bas previse jakim. Ali pokusacu da uradim i takav post jedan dan :). Ne radim nista komplikovano :).

      @My Perfect Lounge ja jos ne mogu da se odlucim :D. Ali mislim da ce moja ljubav prema tamnijim bojama pobediti :)

      Delete
    3. Pa vidim da ti ne pucaju nokti. :/ Zato pitam. Ni moji nisu mnogo jaki, ne smem da ih pustim mnogo bojim se da ce popucati. Jedan je skoro pukao skroz do zivca. :((

      Delete
    4. Ne pucaju, ali se cesto listaju. Ja to nekako zakamufliram buffer turpijom. Ako neki i pukne, zalepim ga nazad :). I meni je skoro pukao palac na desnoj ruci tako, morala sam da nosim flaster dve nedelje koliko je bolelo :(.

      Delete
    5. Oh. :/ Zna da bude jaako bolno, znam. A kako ih lepis? :D

      Delete
    6. Ovako : http://www.nailsfromfairytale.com/2012/01/my-way-to-fix-broken-nail.html :). Od kako sam otkrila ovaj nacin, ni jedan drugi ne koristim. Mada mi pada na pamet vec duze vreme jedan koji mi se cini bolji, ali imam problem sa pronalaskom zamisljenog "materijala" :)

      Delete
  2. Looks great! The two polishes layer well together.

    ReplyDelete
  3. dobra kombinacija :-D
    svoj circus confetti sam iskoristila za frankene, sve mi se čini da ću morat nabacit novu bočicu ;-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :). A nisi puno pogresila sto si ga iskoristila za frankene, meni se skroz nekako spustile sljokice dole.

      Delete