Jun 1, 2012

Night in Vegas - Essence

Prvo bih zelela da se izvinem sto me nije bilo par dana. Imala sam mnogo da ucim, bukvalno sam spavala jednu od cetiri noci i po par sati danju, tako da nokte nisam ni lakirala. Danas, kada napokon nisam imala nikakve obaveze, nisam imala ni mnogo vremena za lakiranje noktiju, posto sam putovala kuci. Tako da sam se odlucila za brzu, a efektnu verziju. 
Nalakirala sam kao podlogu crni mat lak (the Balm - I Take my Coffee Matte and Black) a zatim sam isprobala jedan od novih Essence Special Effect Topper-a - Night in Vegas. Posto njegov (mozda identican) prethodnik iz Re-mix kolekcije nije dolazio u Srbiju, jedva sam cekala da imam ovaj :). Divni flekiji u dva sloja. Boja ide od zute, preko zelene do bakarne. Pripremite se na spam slikama :).

First I want to apologize for not posting last couple of days. I had a lot to study, literally slept one of four nights and few hours by day, so I didn't polished my nails. Today, when I finally had no things to do, I didn't had a lot of time for polishing because I travelled back home. So I decided for quick but effective.
I polished as base coat black matte nail polish (the Balm - I Take my Coffee Matte and Black) a then I tried out one of new Essence Special Effect Toppers - Night in Vegas. Since previous version of that one (maybe they are identical) from Re-mix collection wasn't in stores in Serbia, I couldn't wait to own this one :). Gorgeous flakies in two coats. Colours go from yellow, over green, to copper. Prepare yourself for picture spam :).

IMG_0127 copy
IMG_0128 copy
IMG_0130 copy
IMG_0131 copy
IMG_0133 copy
IMG_0134 copy
IMG_0135 copy
IMG_0136 copy
IMG_0137 copy

Nadam se da ste uzivale koliko i ja gledajuci ga :). Stigao mi je i jedan mali paketic ove nedelje, ali nisam jos stigla da ga uslikam :). Tako da cu vam to pokazati sutra :).
Imate li ovaj lak? Da li vam se svidja?

I hope you enjoyed as much as I did watching it :). I also got a small nail mail this week, but I didn't took picture of it yet :). So I'll show that to you tomorrow :).
Do you have this nail polish? Do you like it?

6 comments:

  1. I have it, but I have only had it on once. I like it, so I think it's because I don't wear that much black. :)

    ReplyDelete
  2. I love this mani! :)
    It's mine mani:
    http://egyszerukormok.blogspot.hu/2012/03/fekete-pelyhes-korom.html

    http://egyszerukormok.blogspot.hu/2012/03/lila-pelyhes-korom.html

    ReplyDelete
  3. I don't have this polish but I feel I need it in my collection :-)

    ReplyDelete
  4. Imam ga. :3 Cini mi se da je to isti lak kao i Dance tc. Ne znam. :/ Mislila sam da se presijava u svim bojama. Blaah. Ali ga i dalje obozavam i maze preko skoro svakog laka u poslednje vreme! :D Volela bih da imam neki koji ce da se presijava na plavo, roze, ljubicasto. *_* <3

    ReplyDelete
  5. to je taj isti lak, samo drugo ime ;-D
    ali kako god se zvao, začini svaku manikuru *.*

    ReplyDelete
  6. Love this polish. I really have to get it :)

    ReplyDelete