Apr 3, 2013

Nail Mail in March

U martu je moj poštar bio veoma zauzet :). Toliko slatkih stvarčica, koje sam jedva čekala da vam pokažem. Za početak, tu je jedan paket koji sam dobila od jedne divne devojke iz Amerike, koja je bila moj tajni pošiljalac za menjanje za Dan Zaljubljenih. Paket mi je malkice duže putovao, ali uspeo je da predje ceo okean.

My mailman was very busy in March :). So many cute things that I couldn't wait to show you. For start, there is a package that I got from one lovely girl from US, that was my secret Valentine in Valentine's Day swap. Package took a little longer to get here, but it managed to came across the ocean.  

IMG_0246

Tu su lakovi za nokte Jade - Energy, KleanColor - Chunky Holo Bluebell, i Zoya - Sweet.

There are nail polishes Jade - Energy, KleanColor - Chunky Holo Bluebell, and Zoya - Sweet.

IMG_0247

Kao i slatkiši. Jesam li vam pomenula koliko obožavam slatkiše iz drugih zemalja?

And also candies. Did I mentioned how much I love candies from other countries?

IMG_0248

I verovatno najdivniji deo poklona, šal koji je ona sama napravila. 

And probably most amazing part of the present, scarf that she made herself.

IMG_0250

Isti dan, stigao je paketić od Born Pretty Store-a. Oni su bili veoma dragi, i pristali su da mi pomognu u jednom malom projektu, tako da su mi poslali akrilne prahove u boji, likvid za akril, četkice za akril, gel i one stroke tehniku kao i njihov najnoviji lak za nokte u olovci. 

Same day, package from Born Pretty Store arrived. There were so nice, and agreed to help me with my little project, so they sent me colored acrylic powder acrylic liquid, brushes for acryl, gel and one stroke technique and also their newest nail art pen. 

IMG_0251
IMG_0262
IMG_0263
IMG_0252
IMG_0444

A tu je i paket lažnih tetovaža za nokte od Švedske kompanije Fake Tattoos. Jedva čekam da ih isprobam pa da vam ih pokažem. 

And there is a package with fake tattoos for nails from Swedish company Fake Tattoos. I can't wait to try them out and show them to you. 

IMG_0355

Stigao je i paketić od kkcenterhk.com. Od ukupno tri water decals nalepnica i jednih cirkona, ostalo mi je da vam pokažem još jedne nalepnice (ostalo ste mogli već videti OVDE, OVDE; i OVDE). 

Another package came from kkcenterhk.com. Out of three water decals and one pack of rhinestones, I still have to show you one water decals. Rest of it, you could already saw HERE, HERE and HERE).

IMG_0269
IMG_0441
kkcenterhk water decals
IMG_0443

Poslednji paketić koji je stigao je došao od Lise iz Holandije. U pitanju je Uskršnjenje menjanje, gde je Lisa bila moj tajni pošiljalac. Dobila sam još slatkiša, balzam, blok turpiju i naravno, lakove za nokte. 

Last package came from Lisa from Netherlands. It's a Easter swap package, and Lisa was my secret Bunny. I got more candies, balm, blok buffer and of course, nail polishes. 

IMG_0286
IMG_0289

Od lakova, tu su Depend #2036, Gosh - Girls on Film, Sally Hansen - Haute Chocolate i Maybelline - Tutti Fruity.

Nail polishes are Depend #2036, Gosh - Girls on Film, Sally Hansen - Haute Chocolate and Maybelline - Tutti Fruity.

IMG_0288

Šta bi volele prvo da vidite?

What would you like to see first?

8 comments:

 1. koje super razmjene,bogme je kod tebe postar imao pune ruke posla! jeli ta razmjena iz one grupe na fejsu što svaki mjesec imaju neke razmjene?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne znam na koju grupu mislis :). Ali ipak mogu da ti odgovorim da nije, jer su ovo bile napravljene grupe povodom praznika a sledece menjanje je zakazano za leto :)

   Delete
 2. Predivanan post,najvise m se dopalo uskrsnje pisamce i Zoya lakic :*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nacrtan zeka na Uskrsnjem pisamcetu me je najvise obradovao :)

   Delete
 3. Gosh i Kleancolor *.* !!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gosh mi se bas i ne svidja, ali upotrebicu ga uskoro svakako, makar da ga isprobam :). A Kleancolor sam vec probala i odusevljena sam :)

   Delete
 4. ajmeeeee, lako tebi s takvim poštarom ;)
  krasne stvarčice si dobila i jedva čekam vidit sve :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma najbolji je :). Krecem, zurim, pokusavam sve da isprobam sto pre al dzabe, fali mi bar jos 30 noktiju :D

   Delete