May 4, 2012

I thought I saw a Pussy Cat

Danas sam prvi put probala Rimmel lak koji mi stoji u kutiji vec dugo. Lak je iz njihove 60 seconds kolekcije i zove se Pompous. Prvo sam utvrdila teoriju da ne treba verovati kompanijama kada opisuju svoje proizvode, barem ne u potpunosti. Kazu da je dovoljan jedan sloj (u pitanju su dva, sto je jos uvek dovoljno dobro) i da mu treba manje od 60 sekundi da se osusi (netacno). Ipak, boja je prelepa.
A onda... "Ucinilo mi se da sam video Cica-Macu". Zvuci poznato? Moj plan je bio nacrtati Toma i Dzerija, ali je Dzeri ispao predebelo (pa sam ga obrisala), a Tom ne lici na Toma. Ipak, i dalje je Cica Maca :).
A, sad kada sam otisla da proverim da li je citat dobar, vidim da je to iz Tweety i Silvester, a ne Tom i Dzeri. Moracu da opet gledam sve crtace :). 

Today I tried for the first time Rimmel nail polish that is in my box for a while. Polish is from their 60 seconds collection and it's called Pompous. First I confirmed my theory that you shouldn't believe companies when they are describing their products, at least not completely. They say it's a one coat polish (actually it's two, which is still good), and that it needs less then 60 seconds to dry (false). Although, colour is amazing. 
And then... "I thought I saw a Pussy Cat". Sounds familiar? My plan was to draw Tom & Jerry, but Jerry turned out too fat (so I erased him), and Tom doesn't really look like Tom. But, it's still a Pussy Cat :).
And, now when I went to check is the line good, I saw it's from Tweety&Silvester, not Tom&Jerry. I have to watch cartoons all over again :). 

IMG_0086 copy
IMG_0092 copy
IMG_0094 copy
IMG_0100 copy
IMG_0104 copy
IMG_0105 copy

Sta mislite o ovima? Imate li neki Rimmel koji bi mogle da preporucite?

What do you think about this one? Do you have any Rimmel that you recommend?

4 comments:

  1. krasna boja, a ni mucek nije loš... da znađ da mi je draži silvester nego čiči, fuj zlobne li 'tičurine :-p

    ReplyDelete
    Replies
    1. meni nekako obrnuto :). Tweety mi je sladja, onako vise zenstvena :D

      Delete
  2. Svaka ti cast kako crtas. :3 Zelim akrilne boje! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :). Ti si bese iz Srbije? Ako jesi, javi mi se na mail ili face, pa cu ti reci gde mogu da se poruce odlicne a jeftine akrilne boje :)

      Delete