Apr 20, 2013

Fluffy Nails

Dugo sam se odupirala ovom trendu dlakavih noktiju, ali sam napokon odustala. Kupila sam ga pre manje od dve nedelje, i stvarno ne znam šta sam čekala da ga probam. Pošto mi je bio prvi put da ga koristim, odlučila sam se za boju koja mi se najmanje svidela pošto nisam znala koliko se toga potroši i da li ću uopšte i uspeti da ga stavim. Što se tiče boje, promenila sam mišljenje, sviđa mi se jako kada je noktima. A što se tiče potrošene količine, jako je mala. 

I really resisted to follow this fluffy nails trend, but I finally gave up on that. I bought it about two weeks ago, and I really have no idea why I waited so much time to try it out. Since it was the first time I tried it, I decided to go with the color I didn't really like, because I had no idea how much powder will I spent or will I be able to apply it. I chose neon yellow, and I really like how it looks on nails. And the amount of powder you will need for this is really minimal. 

neon yellow flocking powder
neon yellow flocking powder 2
neon yellow flocking powder 3
neon yellow flocking powder 4
neon yellow flocking powder 5

Mnogo mi se dopalo ovo. Uvek je tu to nešto što vas tera da stalno pipkate nokte a oni su toliko mekani. Što se tiče dužine trajanja, rećiću vam da je izdržalo ceo dan, uključujući i tuširanje i pranje sudova. Za dalje vam ne mogu reći pošto ću ga svakako već sutra skinuti. Da li ste probale pliš na noktima? Kako vam se dopada trend dlakavih noktiju?

I really like this. There is always something that keep pushing you to touch your nails and they are so soft. I can't tell you anything about wearing time. I wore it whole day, including showering and dish washing. I will take it off in the morning but I think it would hold a few days. Have you tried flocking powder on nails? What do you think about fluffy nails trend?

4 comments:

  1. volim dlakave nokte, baš kako si rekla, ne možeš odoljeti da ih ne maziš :D

    ReplyDelete
  2. Ovo je stvarno zabavno...Prvi put vidim kod tebe :)

    ReplyDelete