Jul 20, 2013

Atlantis

China Glaze - Atlantis je lak koji sam kupila imajući u planu da ga nosim na noktima na nogama na plaži jer mi se savršeno slaže uz kupaći. Pre nego što krenem put plaže, morala sam da ga prvo isprobam na noktima na rukama. Moram priznati da sam se razočarala. Ova nijansa zelene je prelepa, šljokice u njoj su plave i zelene, ali ima jako slabu pokrivenost. Nalakirala sam 5 slojeva laka, i konačno odustala. Nije bilo svrhe dalje pokušavati, i zaključila sam da ovaj lak ipak zahteva neku obojenu podlogu. 

China Glaze - Atlantis is a nail polish that I bought to wear it on my toe nails on the beach because it is the same color as my bikini. Before I go to the beach, I had to try it on my fingernails first. I have to admit that I was disappointing. This shade of green is gorgeous, glitter in it is blue and green, but it has a low coverage. I applied 5 coats of polish, and finally gave up. There was no point to continue, and I made a conclusion that this polish needs some colored base under it. 

china glaze atlantis ncc
china glaze atlantis ncc 2
china glaze atlantis ncc 3
china glaze atlantis ncc 4

Da li vam se dopada ovaj lak? Kakvu podlogu mislite da bi bilo lepo nalakirati ispod njega?

Do you like this nail polish? What color of base do you think it would be nice to paint under it?

7 comments:

  1. Ja ne mogu da verujem da imas na noktima 5 slojeva. O.o Na mom favikonu je Atlantis i to u dva sloja i uopste se ne providi. Mozda ti je zapala losa serija. Inace to mi je najdrazi lak. <3 Mozes ga mazati recimo preko zelenog Essence twins-a ako ga imas. ;)

    ReplyDelete
  2. I meni su dovoljna dva sloja. Inace je predivan na suncu volim da ga gledam i da mu se divim :D, nisam ljubitelj zelenih ali je ovaj prelep :)

    ReplyDelete
  3. Ne mogu da verujem, a toliko lepih recenzija sam o njemu videla! Čudno...

    ReplyDelete
  4. I love this shade - how cool it's a match to your bathing suit!

    ReplyDelete
  5. Meni je prečudovit! :)

    ReplyDelete
  6. Bas mi se svida ovaj lak :).

    ReplyDelete