Nov 15, 2011

Fantasia

Ne znam mnogo ljudi koji su gledali ovaj fantastican crtani film “Fantazija”, a ono sto je posebno fantasiticno u ovom crtanom filmu je muzika. Narocito ona uz koju balet igra nilska konjica u suknjici. Koliko je komicno, toliko je i maksimalno opustajuce zbog muzike. Nacrtala sam je jos juce, i od tada pokusavam da uhvatim zracak sunca kako bi je uslikala, ali nema sanse. Toliko je hladno i maglovito, da se blic sam upali. Tako da se izvinjavam na malo losijim slikama. Za bazu sam koristila Essence – Gleam in Blue, a za sve ostalo akrilne boje. Mislim da nisam bas realno prikazala na noktima, ali tamo gde nije balerina, to bi trebalo da pretstavlja ogradicu. Nekako jos uvek ne razumem kako da docaram 3D efekat, ali ima vremena, naucicu.

I don’t know many people who watched this fantastic cartoon movie “Fantasia”, and what is really fantastic about it is music. Especially the one when cute hippo in skirt plays ballet. It’s really funny, but in the same time kind a relaxing because of relaxing music. I draw it yesterday, and since then I’m trying to catch a sun to take a picture of it, but no way. It’s so freezing and fogy here, that flash turned himself always. So I apologize for little bit bad pictures. For base I used Essence – Gleam in Blue, and for everything else acrylic paints. I think I didn’t show it realistic on nails, but there where isn’t ballerina, that should represent fences. I somehow still don’t understand how to make 3D effect on nails, but there is time, I will learn.

IMG_0147 copy

IMG_0170 copy

IMG_0180 copy

Stvarno preporucujem da odgledate ovaj crtani. Ako ne, pogledajte makar ovaj kratak deo, odusevice vas muzika, garantujem :). Kako vam se svidja kako je moja nilska konjica ispala?

I really recommend watching this cartoon. If you don’t, watch at least this short part, you will love the music, I guaranteed :). How do you like how my hippo turned out?

8 comments:

  1. Vidi,vidi..prva :) Juce sam bas komentarisah umesto modne kombinacije zid u pozadini na slici..a na njemu Fantazija. Sad posto si se izvezbala,glavnu glumicu na srednji prst, a drugarice (jednu s ogledalom, a drugu s pufnom za puder) na kaziprst i domali :)) Jos cekam macke, cisto da se zna :)

    ReplyDelete
  2. Oh, cute! I actually think that the fences you painted show very well. It was the first thing I noticed - even before the cute hippo :D

    ReplyDelete
  3. wow!!! the hippo turned out super cute ;)

    ReplyDelete
  4. @Maybe namucila sam se sa glavnom glumicom zestoko, tako da ne znam da li bih imala zivaca za jos dve debeljuskaste "dame" :D. Inace, radim na mackicama, tj vezbam ih, ali su bogme teske. Ne brini, obecavam da ce ih biti, samo da se uvezbam :D

    @Kayono thanks :). I'm glad somebody noticed them :). I wasn't really satisfied with them.

    @Cupcake thanks :)

    ReplyDelete
  5. ajme meni, preslatka manikura, obožavam hipose :-D
    naravno, i crtać sam gledala i umirala od smijeha kako graciozno plešu ;-D

    ReplyDelete
  6. Obozavam taj crtani :) Odmah posle Carobnjakovog sesirai Cudesne sume :D Eto ti ideje za novi nail art :D Prelepo si uradila konjicu, preslatka je :)

    ReplyDelete
  7. @nail crazy daaaa totalno su prelude :D. Hvala :)

    @Aurora Hmmm moram da vidim sta je taj Carobnjakov sesir Cudesne sume. Ne znam kako nikad nisam cula za taj. Odgledacu i vec sam upisala ideju :). Samo prvo da vidim o cemu se radi :D

    ReplyDelete
  8. Aaaaa ti si verovatno prva osoba koju znam da ne zna za te crtace :) Ili si mnogo mlada :) To su dva crtaca - Carobnjakov sesir i Cudesna suma :) Bas mi je zao da nisi gledala, meni su ta dva crtaca obelezila detinjstvo :)

    ReplyDelete