Nov 9, 2011

SpongeBob SquarePants

Ne brinite, znam da je dokazano da ovaj crtani lose deluje na mozak dece, ali je ponekad tako strava. A i vise nisam dete, tako da dozvoljavam sebi poneki izlet u ovakvom stilu. Ono sto volim kod ovog crtanog filma je Patrik, Sundjer Bobov najbolji prijatelj. Ako niste gledale, u pitanju je “osoba” koja je toliko glupa ali je u stanju da vas nasmeje do suza. Preporucujem ove delice epizode koji sam odgledala milion puta : Wumbo i Ne mogu da se setim. Sad sam ih opet odgledala, i po hiljaditi put se smejem do suza. Nego, nail art. Sundjer Boba i Patrika sam crtala po nekom tutorialu koji sam downloadovala sa Youtube-a, i ne svidjaju mi se. Nazalost, trebalo je da dodjem do kraja da bi to shvatila. Garija (puza) i Lignjoslava sam crtala gledajuci sliku, i oni su mi lepo ispali. Posto je pola pola, mislim da je danasnji dan bio uspesan :). Kao baze, koristila sam (od levo ka desno) Essence – Tryin’ to be Cool, Essence – Movie Star, Isabelle Dupont 282 i Isabelle Dupont 281. Sve ostalo sam crtala akrilnim bojama.

Don’t worry, I know it’s proven that this cartoon have bad influence on children brains, but sometimes it’s so awesome. And I’m not a kid anymore, so I allow myself some exhibitions in this way. What I like about this cartoon is Patrick, Sponge Bob’s best friend. If you didn’t watch it, it’s a “person” that is so dump, but can make you laugh to tears. I recommend this parts of episodes that I watched like million times before : Wumbo and Missing Identity (from 1.45 min to 2.02). Now I watched them again, and for thousandt time I laugh to tears. Anyway, nail art. I drew Sponge Bob and Patrick watching tutorial that I downloaded months ago from YouTube, and I don’t like them. Unfortunately, I came to the end when I realized that. Gary (the snail) and Squidward I drew watching a picture from Google, and they look nice. Since it’s fifty-fifty, I think today was a successful day :). As base coat I used (left to right) Essence – Tryin’ to be Cool, Essence – Movie Star, Isabelle Dupont 282 and Isabelle Dupont 281. Everything else I drew with acrylic paints. 

IMG_0126 copy

IMG_0130 copy

IMG_0134 copy

IMG_0139 copy

Mislim da su mi uvek najveci problem oci, ne mogu nikako da ih napravim da budu jednake. Jel gledate vi ponekad Sundjer Boba? Kako vam se svidja ovaj nail art?

I think my biggest problem are always eyes, I can’t make them look even. Do you sometimes watch Sponge Bob? How do you like this nail art?

8 comments:

  1. Preludo je,ali super si uradila.

    ReplyDelete
  2. Super si to uradila, ja nikad ne bi uspjela iznervirala bi se i sve obrisala :)

    ReplyDelete
  3. I šta tu ne valja????Ja mogu samo sanjati da napravim nešto ovakvo,predobro,a Patrick mi je sooooo cuteeee ;))))

    ReplyDelete
  4. Cute!!! :))

    ReplyDelete
  5. svaka čast, odlično odrađeno :-D
    p.s. ma nema do dobrog crtaća ;-)

    ReplyDelete
  6. Hahaha, što se ismijah ovom drugom klipu :)
    Ne gledam crtani, ali ne vidim zašto bi trebala biti nezadovoljna, meni je super ovo :)

    ReplyDelete
  7. Hvala vam devojke :). Ne znam sta bih bez vasih predivnih komentara <3

    ReplyDelete
  8. Patrik mi je najbolji na noktima, mada su i ostali super da ne bude zabune :)
    Stvarno, skidam kapu :)

    ReplyDelete