Jan 18, 2013

The New 31 Day Challenge : Your Oldest Untried

Sigurna sam da je broj lakova koje imam, a nisam ih isprobala malo veci, ali verujte mi da nemam pojma koji su :D. Moracu da pocnem da vodim listu tih lakova :). Uspela sam da iskopam jedan, koji mislim da sam dobila jos pre nekih 10ak godina. Mislim da je bio u setu sa jos nekim proizvodima koje vise nemam (ili sam ih potrosila ili izgubila). Marka laka je Babele, na njemu pise da je proizveden u Italiji, uz dodatak "con grande amor" (uz veliku ljubav?). Broja nema, jedino je na dnu bocice utisnut broj #62,  tako da je moguce da mu je to i broj nijanse. 

I'm sure that there are lots of polishes that I have, but haven't tried out yet, but trust me, I have no idea which are they :D. I will have to make some kind of list for them :). I managed to found one, that I think I got about 10 years ago. I believe that it was in some kind of set with other products that I don't own anymore (I either emptied them or lost them). Brand of nail polish is Babele, it's says that it is made in Italy, and "con grande amore" (with big love?). There is no name, only a number #62 at the bottom of the bottle, so it is possible that that it's a shade number.

IMG_0199c

Cak i posle toliko godina, lak je u odlicnom stanju. Boja je tamno crvena, sa zlatkastim shimmerom se vidi i u bocici i na noktima. 

After so many years, nail polish is still in great condition. Color is dark red, with gold shimmer that is visible in bottle and on nails. 

IMG_0189c
IMG_0194c
IMG_0195c

IMG_0203c
IMG_0204c

Jeste li vi cule za ovu marku lakova za nokte? Koji lak za nokte imate najduze, a da ga jos nista isprobale?

Have you heard about this brand? Which is your oldest untried?

1 comment:

  1. Jaz tudi nimam pojma, kateri je najstarejši, ki ga nisem sprobala. Je pa tale rdečko res lep. :)

    ReplyDelete